Maak van jouw badkamer een oase met deze trendy sanitair producten

De badkamer is voor veel mensen één van de favoriete ruimtes in huis. Het is de plek waar je je dag begint en eindigt en daarom wil je dat deze er tip top uitziet. De laatste tijd zijn er heel wat trends op het gebied van sanitair en badkamermeubels. Wij hebben een aantal trendy en populaire badkamer producten op een rijtje gezet waarmee jij je badkamer kunt omtoveren tot een oase van rust.

Wastafelkranen van Grohe

Wil jij een stijlvolle wastafelkraan in jouw badkamer? Dan ben je bij het merk Grohe aan het juiste adres. Een wastafelkraan van Grohe staat garant voor kwaliteit en design.

Ikea badkamermeubels

Ikea is al jaren een bekend merk in Nederland en biedt ook een uitgebreide collectie badkamermeubels. Van wastafelkasten tot badkamerkasten, Ikea heeft het allemaal. En het beste van alles? De meeste meubels zijn betaalbaar en gemakkelijk te monteren.

Douchewand

Een douchewand met een subtiele uitstraling is op dit moment enorm populair. Een glazen wand geeft de badkamer direct een moderne look en zorgt voor meer privacy tijdens het douchen. Maar ook een douchewand met een mat zwarte coating is een aanrader. Het ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook makkelijk te onderhouden.

Inbouwreservoirs van Geberit

Een inbouwreservoir is een must-have voor elke badkamer. Het zorgt voor meer ruimte, gemak en is bovendien hygiënisch. Geberit is één van de marktleiders op het gebied van inbouwreservoirs en biedt een uitgebreid assortiment. Je hebt de keuze uit een standaardreservoir tot reservoirs met een extra stille spoeling.

Badkamermeubels met zwarte toilet

Een zwart toilet in combinatie met een badkamermeubel met een matte afwerking is helemaal hip en trendy. Het geeft de badkamer een industriële, maar ook luxe look. Bij verschillende merken, waaronder Villeroy & Boch en Detremmerie, vind je badkamermeubels met een zwart toilet.

Toiletpotten

De toiletpot is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het stylen van jouw badkamer, maar toch is het een belangrijk element. Je hebt de keuze uit verschillende soorten toiletpotten, waaronder hangende toiletpotten en staande toiletpotten. Een hangende toilet in combinatie met een inbouwreservoir zorgt voor optische ruimte waardoor jouw badkamer groter lijkt.

Verwarmde wc-bril

Een verwarmde wc-bril is een luxe element voor in de badkamer en wordt steeds populairder. Zo heb je nooit meer last van een koude bril tijdens de wintermaanden en zit je altijd comfortabel op het toilet. Bij verschillende merken, waaronder Duravit en Geberit, vind je gemakkelijk te monteren wc-brillen met een verwarmingsfunctie.

Douchegoten van ACO

Een douchegoot is een stijlvol alternatief voor een douchecabine. Het strakke design zorgt voor een moderne look in jouw badkamer en zorgt voor een optimale afwatering. Het merk ACO biedt een uitgebreide collectie douchegoten in verschillende maten en designs.

Badmeubels

Een badkamermeubel is niet alleen praktisch, maar kan ook een echte eyecatcher zijn. Een populair materiaal op dit moment is marmer. Een marmeren badkamermeubel staat garant voor elegantie en luxe. Bij verschillende merken, waaronder Primabad en Geberit, vind je betaalbare badkamermeubels van marmer.

Radiatoren voor in de badkamer

Een radiator voor in de badkamer is niet alleen een warmtebron, maar kan ook fungeren als kunstwerk. Een populaire trend is de verticale radiator. Deze radiator is smal en hoog en zorgt voor een ruimtelijke uitstraling in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor de radiatoren van het merk Vasco.

Badkamer wandpanelen

Wil jij een muur in jouw badkamer echt laten opvallen? Kies dan voor een wandpaneel. Er zijn veel verschillende materialen mogelijk, waaronder PVC, tegels en hout. Wandpanelen van PVC zijn onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken en bieden een lange levensduur.

Hoekfontein

Een hoekfontein is perfect voor de kleine badkamer. Het neemt niet veel ruimte in beslag, maar is wel praktisch en stijlvol. Het merk Sanilux biedt verschillende soorten hoekfonteinen in verschillende designs.

Met deze trendy badkamer producten kun jij jouw badkamer omtoveren tot een oase van rust en ontspanning. Of je nu houdt van een industriële sfeer of een luxe uitstraling, met de producten van merken zoals Grohe, Geberit en Ikea zit je altijd goed.