Tips voor het vernieuwen van jouw badkamer: Wastafels, meubels, kranen en meer

Je badkamer is een van de belangrijkste plekken in huis en verdient het daarom om er fantastisch uit te zien. Misschien is het tijd om jouw badkamer eens een make-over te geven? In deze blog post bespreken we verschillende manieren om jouw badkamer te vernieuwen en inspireren we je met verschillende ideeën.

Eiken badkamermeubel

Een eiken badkamermeubel is een prachtige toevoeging aan jouw badkamer. Het geeft je badkamer een warme uitstraling en past bij elke interieurstijl. Daarnaast is eikenhout duurzaam en gaat het jarenlang mee. Bekijk bijvoorbeeld eens het assortiment van IKEA, zij hebben verschillende modellen op voorraad die jouw badkamer gegarandeerd een upgrade geven.

WC-kraan

Een WC-kraan lijkt misschien een klein onderdeel van de badkamer, maar kan veel verschil maken. Kies voor een chroom of matte variant voor een moderne uitstraling of ga voor een klassieke look met een bronzen kraan. Bij Sani-badkamers hebben ze een enorm assortiment aan verschillende WC-kranen die passen bij jouw stijl.

Douchevloer

Een douchevloer is een belangrijk onderdeel van jouw badkamer. Ga je voor een keramische variant of kies je voor een betonlook? Pvc is duurzaam en eenvoudig schoon te maken. Bij een badkamerrenovatie is het belangrijk om een douchevloer te kiezen die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en veilig in gebruik. Bij Maxaro heb je een ruim assortiment om uit te kiezen.

Toiletmeubels

Je toilet verdient ook wat aandacht. Ga voor een hangend model voor een moderne uitstraling en kies voor een meubel dat past bij je toilet. Bij Badkamerxxl heb je talloze opties om uit te kiezen. Of je nu gaat voor een moderne uitstraling of juist een landelijke look, er is altijd wel iets dat bij jouw smaak past.

Gamma badkamermeubel

Een Gamma badkamermeubel is niet alleen budget-vriendelijk, maar ook nog eens kwalitatief goed. Kies voor een meubel met een wastafel die past bij je stijl en creëer gemakkelijk extra opbergruimte middels de verschillende modelen. Wanneer je de badkamer gaat vernieuwen, is een meubel van Gamma een goede optie.

Elektrische handdoekradiator

Een elektrische handdoekradiator is onmisbaar in elke badkamer. Deze radiator zorgt er niet alleen voor dat je handdoeken warm en droog zijn, maar ook voor een extra verwarmingsbron in de koudere maanden van het jaar. Je hebt verschillende modellen, maten en kleuren om uit te kiezen zodat deze radiator perfect past bij jouw badkamer stijl. Bij Badkamerconcurrent heb je een overzichtelijk aanbod aan radiatoren.

Wastafel zwart

Wil je jouw badkamer een extra stoere look geven? Kies dan voor een zwarte wastafel. Een zwarte wastafel is weer helemaal hip en past perfect bij een moderne badkamer. Je hebt verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het merk Villeroy & Boch.

Badmeubel 120

Ga je voor een groot badkamermeubel met veel opbergruimte? Kies dan voor een badmeubel 120. Dit meubelstuk kan niet alleen veel kwijt, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit. Kies voor een model met dubbele wastafel of een uitgebreid opbergsysteem.

WC-pot

Een WC-pot is verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en formaten. Heeft jouw badkamer een strakke uitstraling? Kies dan voor een hangend model. Heb je een klassieke uitstraling, kies dan voor een staand model. Bij Sani-Dump heb je een ruim assortiment aan verschillende WC-potten.

Wc reservoir

Naast een WC-pot is het wc reservoir ook een belangrijk onderdeel in de badkamer. Kies voor een mooi, modern model dat bij jouw WC-pot past of juist voor een klassieke look. Bij deze winkels heb je een brede selectie om uit te kiezen: Gamma en Praxis.

Ikea wastafel meubel en Ikea badkamermeubel

Een Ikea wastafel meubel en een Ikea badkamermeubel zijn niet alleen betaalbaar, maar zien er ook nog eens prachtig uit. Met de verschillende modellen en stijlen zit er gegarandeerd iets tussen dat bij jou past. Vergeet niet om te kijken naar de verschillende accessoires zoals spiegels, lampen en lades om jouw badkamer compleet te maken.

Toiletrenovatie

Bij een badkamerrenovatie mag de wc natuurlijk niet vergeten worden. Je kunt kiezen om alleen het toilet te vernieuwen of juist het hele revampen. Bij een toiletrenovatie kun je denken aan een nieuwe wc-pot, nieuw reservoir en bijvoorbeeld een nieuw toiletmeubel. Bedenk van tevoren goed wat jouw wensen zijn zodat je de juiste producten uitkiest. Bij Sanitairwinkel helpen ze je graag bij jouw toiletrenovatie.

Badkamer vernieuwen kosten

De kosten van het vernieuwen van een badkamer kunnen soms flink oplopen. Bedenk daarom van tevoren goed welk budget je hebt en kijk waar je op kunt besparen. Bij bijvoorbeeld Gamma en Praxis heb je vaak lage prijzen voor sanitair en meubels. En wil je hulp bij het renoveren van jouw badkamer? Kijk dan eens bij Sani bouw. Zij hebben verschillende diensten waar je gebruik van kunt maken.

En zo creëer je jouw eigen droombadkamer. Ga je voor een compleet nieuwe look of slechts een kleine renovatie? Maak gebruik van de tips en tricks uit deze blogpost en geniet van een jarenlang mooie badkamer!