Sanitaire tips voor een moderne badkamer zonder concessies

De badkamer is een plek waar je even tot rust kunt komen en jezelf kunt verzorgen. Een moderne badkamer heeft niet alleen een praktisch karakter, maar ook een stijlvol en innovatief uiterlijk. Ben je van plan om je badkamer te renoveren of wil je weten welke sanitaire oplossingen geschikt zijn voor een moderne badkamer? In deze blog geven wij tips voor een badkamer waar het goed toeven is.

Inbouwreservoir van WISA en Grohe

Wil je een ruimtelijk effect in je badkamer creëren en ruimte besparen? Kies dan voor een inbouwreservoir van WISA of Grohe. Hiermee kan het toilet eenvoudig en onopvallend aan de muur worden bevestigd. Bovendien is het gebruiksgemak enorm: je hangt het toilet op de gewenste hoogte en de afvoer wordt in de muur weggewerkt. Dit zorgt voor een strakke uitstraling van de badkamer.

Elektrische handdoekradiator

Koude handdoeken na het douchen zijn verleden tijd met een elektrische handdoekradiator. Dit is niet alleen een comfortabele oplossing, maar ook een praktische sanitaire unit die bijdraagt aan de moderne look van de badkamer. De radiator biedt een hoge mate van functionaliteit en comfort, en is beschikbaar in verschillende maten en designs.

Badkamermeubel wit en smalle badkamerkast

Voor een frisse en moderne uitstraling is een badkamermeubel in het wit de juiste keuze. Dit combineert mooi met de rest van de badkamer en zorgt voor een rustige sfeer. Als je weinig ruimte hebt is een smalle badkamerkast ideaal. Hierin kun je al je spullen eenvoudig opbergen en bergen, zonder dat de kast de ruimte domineert.

Badkamer accessoires zwart en spiegelkast met verlichting

Om de uitstraling wat te breken en meer diepte te creëren, kun je kiezen voor zwarte badkameraccessoires. Dit geeft een modern en stoer uiterlijk en is eenvoudig te combineren met witte elementen. Een spiegelkast met verlichting is een mooie finishing touch voor de badkamer. Hiermee kun je jouw gewenste lichtintensiteit bepalen en kun je alles gemakkelijk vinden in de spiegelkast.

Toilet met bidet, Hotbath kranen en Ikea douchewand

Een modern toilet is tegenwoordig uitgerust met een bidet-functionaliteit. Dit is niet alleen hygiënisch, maar ook een luxe sanitaire unit die het gebruiksgemak verhoogt. Daarnaast kunnen Hotbath kranen niet ontbreken in jouw moderne badkamer. Dit merk biedt een diversiteit aan stijlen en designs in bijzondere kleuren. Een Ikea douchewand is een praktische oplossing om de douche in stand te houden: deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Toilethouder

Om de badkamer compleet te maken kun je een toilethouder toevoegen. Dit is niet alleen functioneel, maar zorgt door de diversiteit aan merken en designs ook voor een stijlvolle uitstraling. Zo kun je kiezen voor een klassieke versie, of juist een modern strak design.

Ben jij op zoek naar meer innovatieve sanitaire oplossingen voor jouw badkamer? Neem dan eens een kijkje op Saniblog, Alles over sanitair!