Ontdek de nieuwste badkamer trends bij Saniblog

De badkamer is een ruimte waar we vaak veel tijd doorbrengen. Daarom is het belangrijk dat deze ruimte niet alleen functioneel is, maar ook mooi en comfortabel. Bij Saniblog weten we dat als geen ander en daarom hebben we de nieuwste badkamer trends voor jou op een rijtje gezet.

Badkamermeubel 140

Een badkamermeubel is een belangrijk onderdeel van elke badkamer. Een badkamermeubel geeft niet alleen opbergruimte, maar kan ook een echte eyecatcher zijn. Bij Saniblog hebben we verschillende soorten badkamermeubels, waaronder het populaire badkamermeubel 140. Dit meubel is groter dan het standaardmeubel, waardoor je meer opbergruimte hebt en een mooi groot oppervlak om spullen op te zetten.

Toiletkastje

Ook een toiletkastje is een handig meubel in de badkamer. In een toiletkastje kun je kleine spulletjes opbergen, zoals medicijnen en maandverband. Bij Saniblog hebben we verschillende toiletkastjes, van kleine kastjes tot grote exemplaren met meerdere planken.

Brugmans Keukens

Bij Saniblog hebben we niet alleen badkamermeubels en toiletkastjes, maar ook keukens. Wist je dat we officiële dealer zijn van Brugmans keukens? Brugmans keukens zijn van hoge kwaliteit en hebben een modern design. Kom gerust eens langs in onze showroom om de keukens te bekijken.

Toilet reservoir

Een toilet reservoir zorgt ervoor dat er genoeg water beschikbaar is om het toilet door te spoelen. Bij Saniblog hebben we verschillende soorten toilet reservoirs, zowel inbouw als opbouw.

Designradiator badkamer

Een designradiator is niet alleen functioneel, maar kan ook een echte eyecatcher zijn in de badkamer. Bij Saniblog hebben we verschillende designradiatoren, van strak en modern tot klassiek en tijdloos.

Badkraan

Een badkraan is een belangrijk onderdeel van het bad. Bij Saniblog hebben we verschillende soorten badkranen, van moderne thermostaatkranen tot klassieke mengkranen.

Marmer wastafel

Een marmer wastafel past in elke badkamer. Bij Saniblog hebben we verschillende soorten wastafels, waaronder marmeren wastafels in verschillende maten en stijlen.

Sanitaire unit

Een sanitaire unit is een complete badkamer in één stuk. Bij Saniblog hebben we verschillende soorten sanitaire units, van kleine units voor in een tuinhuisje tot grote units voor in een vakantiehuis.

Wasbak badkamer

Een wasbak is een belangrijk onderdeel van elke badkamer. Bij Saniblog hebben we verschillende soorten wasbakken, van kleine wasbakken voor in de toiletruimte tot grote wasbakken voor in een grote badkamer.

Armakeukens

Bij Saniblog hebben we niet alleen Brugmans keukens, maar ook Armakuekens. Armakuekens zijn van hoge kwaliteit en hebben een modern design. Kom gerust eens langs in onze showroom om de keukens te bekijken.

Badkamer showroom

Wil je de nieuwste badkamer trends zelf bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom. In onze badkamer showroom hebben we verschillende badkamers opgesteld, zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden.

Badkamers kijken

Wil je inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer? Kijk dan eens naar onze badkamer voorbeelden. Hier vind je verschillende soorten badkamers in verschillende stijlen.

Wandcloset

Een wandcloset is een toilet dat aan de muur is bevestigd. Dit zorgt voor meer ruimte in de badkamer en is makkelijker schoon te maken. Bij Saniblog hebben we verschillende soorten wandclosets, van moderne strakke exemplaren tot tijdloze klassieke toiletten.

Handdoekradiator

Een handdoekradiator is niet alleen functioneel, maar kan ook een mooie toevoeging zijn aan de badkamer. Bij Saniblog hebben we verschillende soorten handdoekradiatoren, van moderne strakke exemplaren tot tijdloze klassieke radiatoren.

Reserverolhouder

Een reserverolhouder zorgt ervoor dat je altijd genoeg toiletpapier bij de hand hebt. Bij Saniblog hebben we verschillende soorten reserverolhouders, van kleine houders voor één rol tot grote houders voor meerdere rollen.

Hangtoilet compleet

Een hangtoilet compleet is een toilet dat aan de muur is bevestigd en wordt geleverd met een toilet reservoir en een toiletbril. Bij Saniblog hebben we verschillende soorten hangtoiletten compleet, van moderne strakke exemplaren tot tijdloze klassieke toiletten.

Bij Saniblog hebben we alles in huis voor een mooie en comfortabele badkamer. Kom gerust eens langs in onze showroom om de nieuwste badkamer trends te ontdekken.