Saniblog - Alles over sanitair

Ben jij van plan om jouw badkamer een make-over te geven? Dan ben je bij Saniblog aan het juiste adres! Wij zijn dé autoriteit op het gebied van sanitair en voorzien jou graag van de nieuwste trends en producten.

1. Designradiator badkamer

Een designradiator is niet alleen functioneel, maar ook een waardevolle toevoeging aan jouw badkamer. Bij Saniblog hebben we een ruim assortiment met diverse soorten en maten designradiatoren. Zo hebben we bijvoorbeeld een prachtige designradiator van Zehnder die perfect past bij een modern interieur.

2. Elektrische handdoekradiator

Een elektrische handdoekradiator is ideaal voor de koude wintermaanden. Je hebt altijd warme handdoeken bij de hand én de radiator zorgt voor extra warmte in de badkamer. Bekijk ons aanbod op Saniblog.

3. Wastafelonderkast Jysk

Op zoek naar een mooie wastafelonderkast? Kijk dan eens naar de collectie van Jysk. De kastjes zijn van goede kwaliteit en hebben een Scandinavische uitstraling. Perfect voor een moderne badkamer.

4. Badmeubel 60 cm

Voor een kleinere badkamer kan een 60 cm badmeubel een uitkomst bieden. Ook hierin hebben we een ruime keuze bij Saniblog. Kies bijvoorbeeld voor een strak wit meubel met een natuurstenen wastafel voor een frisse uitstraling.

5. Inbouwtoilet

Een inbouwtoilet oogt niet alleen modern, maar heeft ook praktische voordelen. Het spoelreservoir wordt namelijk in de muur weggewerkt en neemt dus geen extra ruimte in beslag. Bij Saniblog hebben we verschillende soorten inbouwtoiletten van verschillende merken.

6. Badkamer tegel

De juiste tegel kan jouw badkamer maken of breken. Kies voor een grote tegel met weinig voegen om de ruimte optisch groter te laten lijken of ga juist voor glanzende mozaïektegels voor een luxe uitstraling. Op Saniblog hebben we een uitgebreide collectie badkamer tegels.

7. Badkraan zwart

Op zoek naar iets vernieuwends voor in jouw badkamer? Overweeg dan eens een zwarte badkraan. Perfect voor een modern en stoer interieur. Bekijk ons aanbod op Saniblog.

8. Badkamer inspiratie

Kom je er zelf niet helemaal uit wat jouw ideale badkamer moet zijn? Check dan ons inspiratie gedeelte op Saniblog. Hier vind je talloze foto’s van de mooiste badkamers ter inspiratie.

9. Toilethouder

Ook kleine items kunnen een grote impact hebben op de uitstraling van jouw badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een modern vormgegeven toilethouder voor een strakke uitstraling.

10. Ikea badkamerkast

Bij Ikea vind je betaalbare en stijlvolle badkamerkasten. Kies bijvoorbeeld voor een hangkastje met spiegeldeur voor extra opbergruimte.

Wil jij jouw badkamer vernieuwen, maar ben je benieuwd naar de gemiddelde kosten hiervoor? Lees dan onze blog over wat een badkamer kost. Duurzaamheid is belangrijk bij Saniblog. Bekijk onze collectie met duurzame en waterbesparende sanitair oplossingen.

Met deze 10 trends en producten maak jij jouw badkamer helemaal up-to-date. Bekijk ons complete aanbod op Saniblog en bestel gemakkelijk online.