Saniblog - Alles over sanitair: inspiratie en tips voor jouw badkamer

Ben jij van plan om je badkamer te verbouwen en ben je op zoek naar inspiratie en tips? Dan ben je bij Saniblog aan het juiste adres! Wij hebben de nieuwste trends op het gebied van badkamerinrichting en sanitair voor je op een rijtje gezet.

Stortbak wc

Een stortbak wc is een ouderwetse variant van het toilet, waarbij het water uit een speciale bak in het toilet wordt gespoeld. Deze variant is minder zuinig dan moderne toiletten, maar kan wel een authentieke sfeer geven aan je badkamer.

Inbouwreservoir toilet

Een inbouwreservoir toilet is een moderne variant van het toilet, waarbij het reservoir netjes wordt weggewerkt in de muur. Hierdoor oogt het toilet strakker en moderner.

Douchewand op maat

Wil je graag een douchewand op maat laten maken? Dat kan bij verschillende sanitair winkels. Hierdoor kan je de douchewand perfect afstemmen op de grootte van je badkamer.

Badkamermeubel zwart

Een zwarte badkamermeubel is een echte trend van het moment. Het geeft je badkamer een stoere en moderne uitstraling.

Wastafel wc

Een wastafel wc is een compacte oplossing voor kleine badkamers. Hierbij is de wc en de wastafel gecombineerd in één meubel.

Sanitair winkels

Er zijn veel verschillende sanitair winkels waar je terecht kunt voor het uitzoeken van jouw droom badkamer. Denk bijvoorbeeld aan Sanidirect of Sanitairwinkel.nl.

Villeroy en Boch toilet

Villeroy en Boch is een gerenommeerd merk op het gebied van sanitair en is vooral bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige toiletten.

Kosten badkamer verbouwen

De kosten voor een badkamer verbouwen kunnen variëren per project. Gemiddeld genomen kan je rekenen op een bedrag tussen de €5000,- tot €15.000,-.

Badkamerkast wit

Een witte badkamerkast kan je badkamer een frisse en lichte uitstraling geven.

Toilet wastafel

Een toilet wastafel is een compacte variant van de wastafel, speciaal ontworpen voor in de toiletruimte.

Spiegelkast badkamer

Een spiegelkast in je badkamer is praktisch én zorgt ervoor dat je badkamer optisch groter lijkt.

Badkamer meubels

Badkamer meubels zijn er in allerlei soorten en maten, van modern tot klassiek. Bijvoorbeeld een badkamermeubel met waskom voor een moderne twist of een elegant hoekfontein.

Hotbath kraan

Hotbath is een bekend merk op het gebied van kranen voor in de badkamer. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit en het mooie design van de kranen.

Inloopdouche

Een inloopdouche is een moderne variant van de douche, waarbij je geen drempel hebt. Hierdoor oogt de douche ruimtelijker en heb je meer bewegingsvrijheid.

Badkamermeubel met waskom

Een badkamermeubel met waskom is een trend van het moment. Door de waskom op het meubel te plaatsen, krijgt het badkamermeubel een moderne en luxe uitstraling.

Hoekfontein

Een hoekfontein is een compacte oplossing voor kleine badkamers. Hierbij is de fontein in een hoek gemonteerd, waardoor er meer ruimte overblijft in de badkamer.

Heb je door deze blogpost inspiratie gekregen voor jouw badkamer en ben je benieuwd naar meer? Bekijk dan onze andere artikelen of neem een kijkje bij één van de vele sanitair winkels.