10 onmisbare badkamer accessoires voor iedereen die zijn badkamer wilt pimpen

Als je je badkamer wilt upgraden, zijn er een aantal accessoires en items die je niet mag missen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe badkamervloeren, wandtegels, badkamermeubilair of andere accessoires, het juiste product kan je badkamer een complete make-over geven.

1. Badkamermeubelset

Een badkamermeubelset is essentieel om je badkamer netjes en georganiseerd te houden. Een set bestaat meestal uit een wastafel, spiegel en kastjes voor extra opbergruimte. Je kunt kiezen uit verschillende materialen en afmetingen, afhankelijk van de grootte van je badkamer.

2. Badkamerkast

Een badkamerkast is handig om extra handdoeken, toiletpapier en andere benodigdheden op te bergen. Als je op zoek bent naar een betaalbare optie, dan is de badkamerkast van Jysk een goede keuze.

3. Wandtegels

Wandtegels zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook een belangrijke rol spelen bij het creëren van de gewenste sfeer in je badkamer. Of je nu gaat voor strakke witte tegels of een opvallende kleur, er is voor ieder wat wils. Kijk uit naar showroommodellen tijdens uitverkoop, zo kun je vaak deals vinden voor hoge kwaliteitstegels.

4. Vloeren

Een nieuwe vloer kan je badkamer een compleet nieuwe look geven. Kies je voor een strakke tegelvloer of juist voor een warme houten vloer? De mogelijkheden zijn eindeloos.

5. Hang toilet

Een hangend toilet is niet alleen stijlvol, maar ook makkelijk schoon te maken. Bovendien neemt het minder ruimte in beslag dan een staand toilet.

6. Inbouw toilet

Als je echt voor een luxe uitstraling wilt gaan, kun je kiezen voor een inbouw toilet. Dit type toilet wordt volledig weggewerkt in de muur, waardoor alleen het toilet zelf zichtbaar is. Zo creëer je een gevoel van ruimte en luxe in je badkamer.

7. Badkamerset

Een badkamerset is ideaal als je op zoek bent naar een cohesieve uitstraling in je badkamer. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en materialen, van klassiek tot modern.

8. Reserverolhouder

Je wilt niet zonder toiletpapier op de wc zitten, dus een reserverolhouder is een must. Kies voor een design dat past bij de rest van je badkameraccessoires.

9. Wandpanelen

Wandpanelen zijn een stijlvol alternatief voor normale wandtegels. In plaats van tegels, worden complete panelen aan de muur bevestigd. Zo creëer je een moderne en strakke uitstraling in je badkamer.

10. Badkamerspiegel met verlichting

Een badkamerspiegel met verlichting is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Zo heb je altijd goed licht als je je wilt opmaken of scheren.

Een upgrade van je badkamer hoeft niet duur te zijn. Met de juiste items creëer je al snel een luxe en moderne uitstraling. Wees op zoek naar uitverkoop showroommodellen, waarbij je kunt profiteren van hoge kwalteit en lage kosten.

Als je meer informatie nodig hebt over deze onmisbare badkamer accessoires of andere badkamer gerelateerde producten, bezoek dan onze website. Op Saniblog vind je alles wat je wilt weten op het gebied van sanitair.