Nieuwe badkamer inrichten: van badmeubels tot wc bril

Een nieuwe badkamer inrichten kan een hele uitdaging zijn. Van het kiezen van nieuwe badmeubels tot het uitkiezen van de perfecte wc bril, er is zoveel om rekening mee te houden. Maar als je het goed aanpakt, kan het inrichten van een moderne badkamer een echte verademing zijn.

Badkamermeubels

Een belangrijk onderdeel van jouw nieuwe badkamer inrichten, zijn de badkamermeubels. Afhankelijk van de grootte van jouw badkamer kan je kiezen voor een badmeubel van 100 of 120 cm breed. Beiden bieden genoeg ruimte voor een wastafelkast en onderkast wastafel, waarbij er bij de 120 cm variant nog meer opbergruimte is. Ideaal voor als je met meerdere personen gebruik maakt van de badkamer.

WC bril en accessoires

Een wc bril lijkt misschien een klein onderdeel, maar het is wel een belangrijk element voor de algehele uitstraling van jouw badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte wc bril voor een moderne uitstraling. Maak jouw nieuwe badkamer helemaal af door de juiste badkameraccessoires toe te voegen, zoals een badkamerspiegel met verlichting en ventilator voor de badkamer.

Douche en bad

Of je nou kiest voor een douchebad of een douchewand op maat, het is belangrijk om de indeling van jouw badkamer hierop af te stemmen. Een douchebad neemt meer plaats in dan een douchewand op maat, maar biedt wel meer comfort. Kies daarnaast voor een douche met regendouche functie voor een echte wellness ervaring. Als je meer ruimte hebt, kan een vrijstaand bad een echte eyecatcher zijn in jouw nieuwe badkamer.

Nieuwe badkamer kosten en tegels

Het inrichten van een nieuwe badkamer kan flink in de kosten lopen. Het is daarom belangrijk om een goed overzicht te hebben van de prijzen van badmeubels, douchewand op maat, onderkast wastafel en ventilator voor de badkamer. Kies daarnaast voor tijdloze badkamer tegels, zodat jouw nieuwe badkamer ook op lange termijn nog up-to-date is.

Met deze tips kan je alvast aan de slag om jouw nieuwe badkamer in te richten. Het assortiment van Saniblog biedt verschillende opties voor badmeubels, wc brillen, ventilators en douchewanden op maat. Bekijk ons aanbod en maak jouw moderne badkamer werkelijkheid!