Een nieuwe badkamer? Check deze tips!

Ben jij van plan om jouw badkamer te verbouwen en ben je op zoek naar de juiste sanitair producten? Bij Saniblog vind je alles wat je nodig hebt! Of je nu een hang toilet, douche unit, wastafel, toilet met bidet of badkamermeubel zoekt, wij hebben het allemaal.

Bij het zoeken naar de juiste producten voor jouw badkamer is het belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke stijl en smaak en de beschikbare ruimte. Bij Saniblog hebben wij een breed assortiment aan producten van verschillende merken zoals X20 badkamers, Wisa stortbak en Brugmans badkamers.

Hang toilet

Een hang toilet is praktisch en stijlvol en past perfect in een moderne badkamer. Bij Saniblog vind je verschillende soorten hang toiletten in verschillende prijsklassen en maten.

Douche unit

Een douche unit is een essentieel onderdeel van elke badkamer. Wij hebben verschillende soorten douche units, van een eenvoudige douchecabine tot aan een luxe inloopdouche.

Inbouw reservoir

Een inbouw reservoir is een onmisbaar item in de badkamer en zorgt ervoor dat jouw toilet mooi strak aan de wand hangt. Wij hebben verschillende soorten inbouwreservoirs, van merken zoals Wisa.

Wastafels

Een wastafel is een belangrijk onderdeel van de badkamer. Bij Saniblog hebben wij een groot assortiment aan wastafels, in verschillende kleuren, maten en materialen.

Toilet met bidet

Een toilet met bidet is een luxe item in de badkamer en zorgt voor extra comfort en hygiëne. Bij Saniblog hebben wij verschillende soorten toiletten met een bidetfunctie, van merken zoals Geberit.

Badkamermeubel

Een badkamermeubel is een praktische opbergplek voor al jouw badkamerspulletjes. Bij Saniblog hebben wij verschillende soorten badkamermeubels, in verschillende kleuren en maten. Denk bijvoorbeeld aan een badmeubel in het zwart of een badkamermeubel in het wit.

Badkamer verbouwen

Ben jij van plan om jouw badkamer helemaal te verbouwen? Bij Saniblog vind je naast alle losse sanitair producten ook complete badkameropstellingen. Zo hoef jij niet op zoek te gaan naar elk item apart, maar heb je in één keer alles wat je nodig hebt.

Wil jij al onze producten bekijken? Bezoek dan eens onze badkamer outlet. Hier vind je al onze producten voor scherpe prijzen. Start nu met het inrichten van jouw droom badkamer!