De mooiste en handigste accessoires voor jouw badkamer

Als je bezig bent met het inrichten van je badkamer, dan mogen de juiste accessoires niet ontbreken. Of je nu gaat voor een moderne, klassieke of landelijke inrichting, er zijn genoeg accessoires te vinden die passen bij jouw stijl. Bovendien kunnen accessoires als handdoekhaken, handdoekhouders en een wc douche erg praktisch zijn in gebruik.

Spiegelkast met verlichting

Een spiegelkast met verlichting is niet alleen handig om jezelf in te bekijken, maar ook om spullen in op te bergen. Zo heb je alles bij de hand tijdens het tanden poetsen of scheren. Bovendien geeft de verlichting een mooie sfeer in de badkamer.

Badkamermeubel hout met waskom

Een badkamermeubel van hout met waskom geeft een natuurlijke, warme uitstraling aan je badkamer. Hout is bovendien een duurzaam materiaal en past bij verschillende interieurstijlen. Combineer het meubel met een bijpassende spiegelkast met verlichting voor een mooi geheel.

Smalle badkamerkast

Een smalle badkamerkast is ideaal als je weinig ruimte hebt in je badkamer. Hierin kun je bijvoorbeeld handdoeken, toiletartikelen of schoonmaakspullen opbergen. Kies voor een kast met meerdere planken of lades voor nog meer opbergruimte.

Dubbele wastafel

Heb je ’s ochtends altijd haast en wil je niet in de rij staan voor de wastafel? Kies dan voor een dubbele wastafel. Zo kun je op hetzelfde moment je tanden poetsen of je haar doen zonder elkaar in de weg te zitten.

Grohe wastafelkraan

Een goede wastafelkraan mag niet ontbreken in de badkamer. Met een Grohe wastafelkraan ben je verzekerd van kwaliteit en een tijdloos ontwerp. Bovendien zijn deze kranen verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.

Wisa inbouwreservoir

Een hangtoilet ziet er niet alleen stijlvol uit, het is ook nog eens makkelijker schoon te houden dan een staand toilet. Kies voor een Wisa inbouwreservoir om het toilet mooi weg te werken in de muur.

Badkamermeubel Hornbach

Ben je op zoek naar een badkamermeubel dat niet te duur is, maar wel aan je wensen voldoet? Kijk dan eens bij Hornbach. Hier vind je badkamermeubels in verschillende stijlen en maten voor een scherpe prijs.

WC bril Gamma

Een wc bril moet natuurlijk niet alleen comfortabel zijn, maar ook bij de rest van de badkamer passen. Bij Gamma vind je wc brillen in verschillende materialen en kleuren. Zo zit jouw toilet niet alleen lekker, maar ziet het er ook nog eens mooi uit.

WC douche

Een wc douche is niet alleen hygiënisch, het is ook nog eens beter voor het milieu. Met een wc douche gebruik je namelijk minder wc-papier. Verder is het handig om te weten dat er verschillende soorten wc douches verkrijgbaar zijn, zoals handmatige of elektrische.

Handdoekhaken en handdoekhouders

Handdoekhaken en handdoekhouders zijn handige accessoires om je handdoeken op te hangen. Zo heb je altijd een schone handdoek bij de hand. Kies voor haken en houders die passen bij de rest van je badkamerinrichting.

Glazen douchedeur

Een glazen douchedeur geeft een ruimtelijk en modern effect aan je badkamer. Houd er wel rekening mee dat een glazen deur meer onderhoud vergt dan een dichte deur. Daar staat tegenover dat het wel een stijlvolle toevoeging is aan je badkamer.

Hoge badkamerkast

Als je wat meer opbergruimte nodig hebt in de badkamer, dan is een hoge badkamerkast ideaal. Hierin kun je bijvoorbeeld handdoeken, schoonmaakspullen of toiletartikelen opbergen. Zo houd je de badkamer netjes en opgeruimd.

Stortbakken

Een stortbak is een handige oplossing als je geen aansluiting hebt op het riool. De stortbak vangt het afvalwater op en je kunt het later legen op bijvoorbeeld een kweekbed. Let wel op dat een stortbak niet geschikt is voor alle soorten afvalwater.

Badkamerkranen

Badkamerkranen zijn er in vele soorten en maten. Van klassiek tot modern, van chroom tot mat zwart. Kies de kraan die past bij de rest van je badkamerinterieur en die voldoet aan jouw eisen met betrekking tot gebruiksgemak en duurzaamheid.

Met deze handige en stijlvolle accessoires wordt jouw badkamer een plek waar je graag bent. Of je nu een kleine, smalle badkamer hebt of een grote, luxe ruimte.