Maak je badkamer modern met deze must-have sanitair producten

Je badkamer is één van de belangrijkste ruimtes in huis. Het is de plek waar je tot rust komt na een lange dag werken, waar je jezelf klaar maakt voor een nieuwe dag of waar je even kan ontspannen met een warm bad. Maar hoe geef je je badkamer een moderne uitstraling? In deze blogpost vind je enkele must-have sanitair producten en trends die jouw badkamer naar een hoger niveau tillen.

Inbouw reservoir en duoblok

Een inbouw reservoir is de ideale keuze voor een moderne toiletinrichting. Met zo'n reservoir blijven er geen zichtbare leidingen over, waardoor je badkamer er strakker uitziet. Een duoblok toilet is ook een goede optie als je graag een toilet met reservoir wil, maar geen zin hebt in verbouwingswerken. Hierbij staat de wc-pot en het reservoir apart van elkaar, maar passen ze wel perfect samen.

Zwart toilet

Een zwart toilet is misschien niet de meest evidente keuze, maar het geeft wel een unieke uitstraling aan je badkamer. Zwart sanitair is momenteel dé trend en kan gecombineerd worden met zowel een klassiek als modern interieur. Het zorgt voor een opvallend accent en kan goed gecombineerd worden met andere zwarte accessoires in je badkamer.

Toiletrenovatie

Geen geld voor een volledig nieuwe badkamer, maar wil je je toilet wél een upgrade geven? Een toiletrenovatie is een betaalbare oplossing. Verf de muur of kies voor nieuwe tegels en vervang eventueel het toiletpot door een nieuw model. Kleine veranderingen kunnen al een groot verschil maken!

Wandpanelen douche

Douche wandpanelen zijn ideaal als je geen tegelvloer in je douche wil. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en zijn waterdicht waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over waterschade. Kies voor moderne kleuren en designs om je badkamer een nieuwe uitstraling te geven.

Wastafelonderkast en wastafelmeubel

Een wastafelonderkast of wastafelmeubel is niet meer weg te denken uit moderne badkamers. Het biedt niet alleen extra opbergruimte, maar het zorgt er ook voor dat je badkamer strakker oogt. Kies voor een model dat past bij jouw stijl en combineer het met andere moderne accessoires. Bovendien kan je vaak wastafelonderkasten en -meubels bij meubelwinkels zoals JYSK en IKEA vinden.

Houten badkamermeubel

Een houten badkamermeubel is een goede keuze als je je badkamer een warme en gezellige uitstraling wil geven. Hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling en voelt warm aan. Kies voor een meubel in een lichte houttint om je badkamer ruimtelijker te maken.

Wisa stortbak

Een Wisa stortbak is een betrouwbare keuze als je op zoek bent naar een nieuw inbouwreservoir. Deze stortbakken passen bij alle soorten toiletpotten en zijn eenvoudig te installeren. Met een Wisa stortbak koop je kwaliteit en duurzaamheid.

Badkamer wandpaneel

Badkamer wandpanelen zijn een moderne vervanger voor de betegelde muur. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en waterdicht, waardoor ze perfect zijn voor de badkamer. Kies voor een eigentijds design om je badkamer een luxueuze uitstraling te geven.

Badmeubel

Een badmeubel is een functioneel meubel dat steeds populairder wordt in moderne badkamers. Je kan er je handdoeken en toiletartikelen in opbergen en ze zijn in verschillende maten en materialen verkrijgbaar. Een badmeubel van IKEA is een goede optie, omdat ze stijlvol en betaalbaar zijn.

Verhoogd toilet

Een verhoogd toilet is perfect voor mensen die wat moeilijker te voet zijn of slecht ter been zijn. Het toilet is iets hoger dan een standaard toilet, waardoor je makkelijker kunt opstaan. Daarnaast is deze toilet ook geschikt voor senioren en mensen die net een operatie achter de rug hebben.

Badkamermeubel zwart

Een zwart badkamermeubel is niet alleen tijdloos, maar ook erg modern. Het past bij verschillende interieurstijlen en is goed te combineren met andere badkameraccessoires. Kies voor een meubel met strakke lijnen en een minimalistisch design om je badkamer een moderne uitstraling te geven.

Met deze sanitair producten kan je je badkamer eenvoudig een moderne uitstraling geven. Kies de opties die bij jouw stijl en behoeften passen en geniet van een luxe en comfortabele badkamer!