Moderne badkamers en slimme badkameroplossingen voor kleine ruimtes

Op zoek naar inspiratie voor moderne badkamers? Of ben je juist op zoek naar slimme badkameroplossingen voor een kleine ruimte? Bij Saniblog vind je een breed assortiment aan badkamermeubels en sanitair artikelen.

Een badmeubel van 80 cm breed is perfect voor een kleine badkamer. Bij Saniblog hebben we een uitgebreide collectie badmeubels van verschillende merken en in verschillende stijlen. Combineer het met een stijlvol wastafelblad en een wastafel met kraan naar keuze.

Een douchewand kan een badkamer een stijlvolle uitstraling geven. Kies bijvoorbeeld voor een glazen douchewand, die de ruimte optisch groter maakt. Combineer het met een douche meubel om je douchespullen op te bergen.

Voor smalle badkamers hebben we diverse oplossingen, zoals een smalle badkamerkast of een inbouw wc met een Grohe of Geberit inbouwreservoir. Zo benut je elke centimeter optimaal en creëer je meer ruimte.

Benieuwd naar de kosten van een nieuwe badkamer? Die hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer en welke sanitaire voorzieningen je kiest. Bij Saniblog kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Naast inbouw wc's hebben we ook diverse toiletpotten in ons assortiment, van staande tot hangende varianten. En voor een stijlvolle afwerking kan een mooie douchescherm niet ontbreken.

Kortom, bij Saniblog ben je aan het juiste adres voor moderne badkamers en slimme badkameroplossingen voor elke ruimte. Neem gerust een kijkje in onze webshop of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies.