15 Trends voor de moderne badkamer: van houten badkamermeubels tot Villeroy en Boch toiletten

De badkamer is niet langer een praktische ruimte waar we ons vlug wassen en klaarstomen voor de dag. Het is een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Tegenwoordig willen we steeds vaker dat onze badkamer er net zo goed uitziet als de rest van ons huis. En dat betekent dat we op zoek zijn naar stijlvolle badkamermeubels met waskommen, designradiator badkamers en Villeroy en Boch toiletten.

Badkamermeubel met waskom

Een badkamermeubel met waskom is niet alleen praktisch, maar ook erg stijlvol. Kies voor een modern wastafel meubel van IKEA of ga voor een houten badkamermeubel voor een natuurlijke uitstraling. Het aanbod aan badkamermeubels met waskom is de afgelopen jaren flink gegroeid, dus er is voor ieder wat wils.

Villeroy en Boch Toilet

Een Villeroy en Boch toilet is een echte eyecatcher in de badkamer. Deze toiletten zijn niet alleen stijlvol, maar ook van hoge kwaliteit. Het merk is al jaren populair onder liefhebbers van design sanitair en biedt een ruim assortiment aan verschillende toiletten.

Badkamermeubel 100 cm

Een badkamermeubel van 100 cm biedt veel opbergruimte en is daarom een populaire keuze voor wie graag spullen opbergt in de badkamer. Brugmans Keukens biedt een prachtig assortiment aan badkamermeubels van 100 cm, variërend van modern tot landelijk.

Bad meubel

Wil je graag een bad in de badkamer? Kies dan voor een bad meubel, waarin je spullen kunt opbergen en die tegelijkertijd als rand voor je bad fungeert. X2O Badkamers biedt een prachtig assortiment aan bad meubels in verschillende stijlen.

Wastafel meubel IKEA

IKEA is dé plek voor wie op zoek is naar trendy en betaalbare meubels. Ook voor een wastafel meubel kun je bij IKEA terecht. Je hebt de keuze uit verschillende stijlen en kleuren, zodat je altijd iets vindt dat bij je smaak past.

Spiegels badkamer

Spiegels zijn onmisbaar in de badkamer. Ze zijn niet alleen handig om jezelf in te bekijken, maar kunnen ook bijdragen aan de uitstraling van de ruimte. Kies voor een moderne spiegel met LED-verlichting, een ronde spiegel voor een speelse look of ga voor een grote spiegel die de ruimte optisch vergroot.

Moderne badkamer

Een moderne badkamer heeft een strakke en eenvoudige uitstraling. Kies voor witte wandtegels toilet in combinatie met een glazen douchewand voor een tijdloze look. Voeg daar een inbouwtoilet aan toe en je hebt een moderne badkamer waar je jarenlang van kunt genieten.

Glazen douchewand

Een glazen douchewand zorgt voor een ruimtelijk en open gevoel in de badkamer. Je hebt de keuze uit verschillende soorten glas en afwerkingen, waaronder mat of transparant glas.

Wastafel toilet

Een wastafel toilet is een handige en ruimtebesparende oplossing voor kleine badkamers. Meestal is er ruimte voor een kleine wastafel en een toilet in één. Ideaal voor wie optimaal gebruik wil maken van de beschikbare ruimte.

Wandtegels toilet

Wandtegels in het toilet zijn niet alleen praktisch, ze kunnen ook een sfeervolle touch geven aan de ruimte. Kies voor een opvallende kleur of een leuk patroon voor een speels effect. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van verschillende soorten wandtegels om een unieke look te creëren.

Douchewand op maat

Een douchewand op maat is dé oplossing voor wie een bijzondere vorm of maat douche heeft. Je kunt hierbij denken aan een rondlopende douchewand of een wand die helemaal tot het plafond reikt.

Inbouwtoilet

Een inbouwtoilet geeft de badkamer een strakke en moderne uitstraling. Het toilet is namelijk weggewerkt in de muur, waardoor het lijkt alsof het zweeft. Dit geeft de badkamer een minimalistische look.

X2O Badkamer

X2O Badkamer is specialist op het gebied van badkamers en biedt een groot assortiment aan trendy en betaalbare badkamermeubels, sanitair en accessoires. Van een houten badkamermeubel tot een designradiator badkamer, je vindt het allemaal bij X2O.

Designradiator badkamer

Een designradiator badkamer is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Kies voor een strakke designradiator in dezelfde kleur als de wand of juist voor een opvallende kleur om een statement te maken in de badkamer.

Houten badkamermeubel

Een houten badkamermeubel geeft de badkamer een warme en natuurlijke uitstraling. Kies voor een houtsoort die past bij je smaak en combineer het meubel met een natuurstenen wastafel voor een bijzonder effect.

Met deze moderne badkamer trends kun je jouw badkamer omtoveren tot een stijlvolle en praktische ruimte waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Bekijk het assortiment van Brugmans Keukens, Villeroy en Boch, IKEA en X2O Badkamer voor inspiratie en kies de stijl en het sanitair dat bij je past.