Tips voor het inrichten van een moderne badkamer

De badkamer is de ruimte waar je je dag begint en afsluit. Daarom is het belangrijk dat deze ruimte comfortabel, stijlvol en praktisch is ingericht. Een goede badkamerinrichting begint bij het kiezen van de juiste badkamermeubels, kranen en accessoires.

Badkamermeubel aanbieding

Een badkamermeubel is onmisbaar in elke badkamer. Het biedt niet alleen opbergruimte voor al je toiletartikelen, maar het bepaalt ook de stijl van je badkamer. Bij Saniblog hebben we regelmatig badkamermeubel aanbiedingen, zoals een mooie badkamermeubel van 100 cm breed.

Wcrolhouder zwart

Een wcrolhouder is niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van een badkamer, maar het is wel een handig accessoire om je toiletpapier netjes op te bergen. Bij Saniblog hebben we wcrolhouders in verschillende kleuren en stijlen, zoals een trendy zwarte wcrolhouder.

Sanibroyeur toilet

Een sanibroyeur toilet is dé oplossing voor als je geen afvoer hebt, bijvoorbeeld in de kelder of op zolder. Een sanibroyeur toilet vermaalt het afval en pompt het vervolgens weg. Bij Saniblog hebben we verschillende sanibroyeur toiletten in ons assortiment.

Wastafel badkamer

Een wastafel is onmisbaar in elke badkamer. Het is belangrijk dat je wastafel bij de stijl van je badkamer past en genoeg ruimte biedt om je handen te wassen en je tanden te poetsen. Bij Saniblog hebben we wastafels in verschillende maten, stijlen en materialen.

Wisa stortbak

Een goede stortbak is belangrijk voor een goed werkend toilet. De Wisa stortbakken zijn kwalitatief hoogwaardig en gaan lang mee. Bij Saniblog hebben we verschillende Wisa stortbakken in ons assortiment.

Badkraan

Een badkraan bepaalt niet alleen de stijl van je badkamer, maar zorgt ook voor het juiste watervolume en de juiste temperatuur van je badwater. Bij Saniblog hebben we badkranen in verschillende stijlen en prijsklassen.

Badkamer meubels outlet

Wil je je badkamer inrichten, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is onze badkamermeubels outlet iets voor jou. Hier vind je allerlei mooie en praktische badkamermeubels voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Badkamerkranen

Badkamerkranen zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Saniblog hebben we een ruim assortiment badkamerkranen, van klassiek tot modern en van inbouw tot opbouw.

Grohe inbouwreservoir

Een inbouwreservoir zorgt ervoor dat je toilet er strak uitziet en neemt minder ruimte in beslag dan een staande wc. Grohe is een gerenommeerd merk als het gaat om inbouwreservoirs en deze zijn dan ook verkrijgbaar bij Saniblog.

Handdoekhouders en handdoekhouder

Handdoekhouders zijn onmisbaar in elke badkamer. Bij Saniblog hebben we handdoekhouders in verschillende stijlen en voor verschillende maten handdoeken. Van een enkele handdoekhouder tot een vierdelige set, bij Saniblog vind je het allemaal.

Dubbele wastafel

Als je met zijn tweeën bent, is een dubbele wastafel wel zo praktisch. Zo heb je 's ochtends geen last van elkaar en heb je genoeg ruimte om je toiletartikelen op te bergen. Bij Saniblog hebben we dubbele wastafels in verschillende stijlen.

Fonteinset toilet

Een fonteinset is een kleine wastafel die je in het toilet plaatst. Zo hoeven je gasten niet je privébadkamer te betreden om hun handen te wassen. Bij Saniblog hebben we fonteinsets in verschillende stijlen en maten.

Toilet wastafel

Een toilet wastafel is een kleine wastafel die je bovenop je toilet plaatst. Hierdoor bespaar je ruimte en heb je toch een wastafel in je toilet. Bij Saniblog hebben we toilet wastafels in verschillende maten en stijlen.

Bij Saniblog vind je alles wat je nodig hebt voor een moderne badkamer. Van een mooie badkamermeubel aanbieding tot een wcrolhouder zwart en van een sanibroyeur toilet tot een wastafel badkamer. Neem ook eens een kijkje in onze badkamer meubels outlet voor de beste deals.