Wanneer je een kleine badkamer hebt kan het een uitdaging zijn om deze praktisch en mooi in te richten. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen om het maximale uit een kleine ruimte te halen. Bij Saniblog - Alles over sanitair vind je de nieuwste trends en producten op het gebied van badkamers. In deze blog delen we tips en inspiratie voor het inrichten van een kleine badkamer.

Showroom badkamer

Wil je verschillende badkamer opstellingen in het echt bekijken en inspiratie opdoen? Bezoek dan een showroom badkamer bij een van de vele sanitair winkels. Zo krijg je een beter beeld van de mogelijkheden en welke indeling het beste bij jouw ruimte past.

Badkamermeubel 140

Een badkamermeubel is niet alleen praktisch, maar kan ook een eyecatcher zijn in je badkamer. Voor een kleine badkamer is een badkamermeubel van 140 cm breed een goede optie. Zo heb je genoeg opbergruimte zonder dat het teveel ruimte inneemt. Bij Saniblog vind je badkamermeubels in verschillende stijlen, zoals landelijk of modern. Ga bijvoorbeeld voor een opvallend zwart badmeubel.

Solid surface wastafel

Een wastafel van solid surface materiaal is niet alleen stijlvol, maar ook heel praktisch. Dit materiaal is namelijk heel eenvoudig schoon te maken en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waardoor het ook in een kleine badkamer goed tot zijn recht komt.

Badkamer tegels

Om een kleine badkamer groter te laten lijken kun je het beste kiezen voor lichte badkamer tegels. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect. Wil je toch iets meer kleur toevoegen, kies dan voor een mozaïek tegel in de douche of als achterwand boven de wastafel.

Badkamer radiator

Een radiator in de badkamer is onmisbaar. Het zorgt voor warmte en droogt bovendien handdoeken. Kies voor een designradiator die past bij de stijl van je badkamer. Bijvoorbeeld een moderne radiator of een landelijke variant.

Wandcloset

Een wandcloset neemt minder ruimte in dan een staand toilet en is bovendien makkelijker schoon te maken. Kies voor een wandcloset met een softclose systeem en een bijpassend inbouwreservoir. Zo heb je een strakke en moderne uitstraling in je kleine badkamer.

Badkamer accessoires zwart

Accessoires zijn de finishing touch van je badkamer. In een kleine badkamer kun je het beste kiezen voor zwarte accessoires. Dit creëert een mooi contrast met de lichte tegels en geeft een chique uitstraling. Bijvoorbeeld een zwarte toiletrolhouder, handdoekhaakjes of een zeepdispenser.

Doucheschermen

Een douchegordijn kan al snel een drukke uitstraling geven in een kleine badkamer. Kies daarom voor een douchescherm van glas. Dit oogt strak en modern. Bij Saniblog vind je doucheschermen in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Tegels badkamer

Naast lichte badkamer tegels kun je ook kiezen voor grote tegels. Dit zorgt voor minder voegen en daardoor een rustiger effect. Ga bijvoorbeeld voor een grote tegel in combinatie met een mozaïek tegel als accent. Bij Saniblog vind je een ruime collectie badkamer tegels.

Ikea badkamermeubels

Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing voor je kleine badkamer? Kijk dan eens bij Ikea voor badkamermeubels. Ze hebben een uitgebreide collectie meubels en accessoires voor de badkamer.

Landelijke badkamer

Wil je een warme en sfeervolle uitstraling in je kleine badkamer? Kies dan voor een landelijke stijl. Combineer bijvoorbeeld een houten badkamermeubel met originele details zoals een oude waterpomp kraan. Maak het geheel af met een vrijstaand bad en een bijpassende badkamer radiator.

Bij Saniblog - Alles over sanitair vind je de nieuwste producten en trends op het gebied van sanitair en badkamers. Van solid surface wastafels tot doucheschermen en badkamer accessoires. Bezoek de website of de showroom voor inspiratie en advies.