Alles wat je moet weten bij het installeren van een nieuwe badkamer

Ben je van plan om je badkamer te vernieuwen? Een nieuwe badkamer installeren is vaak een grote investering, maar het kan ook zorgen voor extra comfort en waardevermeerdering van je woning. Bij het installeren van een nieuwe badkamer komt veel kijken, zoals het kiezen van sanitair, douchevloer en badkamer radiator en het vinden van badkamer inspiratie en -ideeën voor een badkamer met inloopdouche of ensuite badkamer. Hier lees je alles wat je moet weten over het installeren van een nieuwe badkamer.

Vintage badkamermeubels

Een vintage badkamermeubel kan je badkamer een authentieke en romantische sfeer geven. Het is een populaire trend die bij Saniblog goed vertegenwoordigd is. Je kunt een vintage badkamermeubel combineren met een moderne douchevloer en verwarmde wc bril voor een eigentijds effect.

Badkamer radiator en verwarmde wc bril

Een badkamer radiator is niet alleen functioneel, maar kan ook bijdragen aan de uitstraling van je badkamer. Zo kun je kiezen voor een design radiator voor een moderne uitstraling of een vintage radiator bij een retro badkamer. Een verwarmde wc bril zorgt voor extra comfort en is bovendien energiezuinig door de ingebouwde sensors.

Inbouwreservoir toilet en duoblok

Een inbouwreservoir toilet zorgt ervoor dat het reservoir van de wc niet zichtbaar is en dit geeft je badkamer een strak uiterlijk. Naast een inbouwreservoir toilet kun je ook kiezen voor een duoblok toilet. Dit type toilet heeft een aparte stortbak en staat daardoor niet direct op de grond.

Inloopdouche en douchevloer

Heb je ruimte voor een inloopdouche? Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak, omdat je geen hoge badrand hoeft te beklimmen. Daarnaast geeft een inloopdouche je badkamer een luxe uitstraling. Bij een inloopdouche is een douchevloer noodzakelijk. Saniblog heeft een breed scala aan douchevloeren, in verschillende maten en materialen.

Badkamer showroom

Bij een nieuwe badkamer komt vaak veel kijken. Maar als je alle benodigdheden voor de badkamer in één keer kunt kopen, scheelt dit tijd en moeite. Een badkamer showroom kan hierbij helpen. Hier kun je terecht voor inspiratie en advies over badkamer meubels en sanitaire voorzieningen. Ook bij Saniblog kun je terecht voor een indrukwekkende showroom.

Badkamer vernieuwen kosten

Bij het installeren van een nieuwe badkamer moet je rekening houden met verschillende kosten. Denk hierbij aan de kosten voor sanitair, een douchevloer, inbouwreservoir toilet en badkamer meubels. Ook de kosten voor het verbouwen van de badkamer en eventueel het inhuren van een loodgieter of installateur moeten in overweging worden genomen. Het is daarom belangrijk om vooraf goed te inventariseren wat je wensen en eisen zijn en welk budget je hiervoor beschikbaar hebt.

Bij Saniblog vind je alles wat je nodig hebt voor het installeren van een nieuwe badkamer. Of je nu op zoek bent naar een vintage badkamermeubel, een inbouwreservoir toilet of een douchevloer; wij hebben het allemaal. Bezoek onze showroom voor inspiratie, advies en het vinden van de perfecte match voor jouw badkamer. En dat alles tegen een scherpe prijs!