De Ultieme Gids voor Badkamer Accessoires

Toiletunit

De perfecte toiletunit heeft de juiste mix van functionaliteit en esthetiek. Saniblog heeft een breed assortiment aan toiletten en toiletpotten, waaronder de populaire hangende toiletpot. Deze geeft niet alleen een moderne uitstraling aan je badkamer, maar het is ook makkelijker schoon te houden doordat je eronder kan schoonmaken.

Wastafel met kraan

Een goed geplaatste wastafel met kraan maakt het verschil in de uitstraling van je badkamer. Je kan kiezen uit verschillende stijlen, materialen en kleuren, zodat de wastafel perfect bij jouw smaak past.

Badkamerkraan

Een mooie badkamerkraan kan een stijlvol statement maken in je badkamer. Saniblog heeft een enorme collectie aan badkamerkranen in verschillende stijlen en afwerkingen zoals chroom, mat zwart of goud.

Badkamer radiator

Een badkamer radiator is niet alleen functioneel, maar het kan ook een decoratief element toevoegen aan je badkamer. Saniblog heeft verschillende mogelijkheden om je badkamer te verwarmen terwijl het ook past bij de rest van je badkamerdecoratie.

Wasbak toilet

Een wasbak toilet is een slimme oplossing om ruimte te besparen in kleine badkamers. Saniblog biedt verschillende soorten wasbakken voor bij de toiletpot om het meeste uit je ruimte te halen.

Toiletpot hangend

Een hangende toiletpot is de perfecte optie voor een modern ogende badkamer en het maakt het schoonmaken ook makkelijker. Saniblog biedt een breed assortiment aan hangende toiletpotten met verschillende designs en functionaliteiten.

Verwarmde wc bril

Een verwarmde wc bril is een comfortabele en luxe toevoeging aan je badkamer, vooral tijdens koude wintermaanden. Saniblog heeft verschillende verwarmde wc-brillen waaruit je kan kiezen.

Badkamer winkel

Op zoek naar de beste badkamerwinkel voor al je badkameraccessoires? Zoek niet verder dan Saniblog! Wij hebben alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle en functionele badkamer.

Douchewand zwart

Een douchewand in het zwart geeft een modern en stijlvol uiterlijk aan je badkamer. Saniblog heeft een uitgebreid assortiment aan douchewanden in diverse afwerkingen, waaronder zwart.

Geberit inbouwreservoir

Een Geberit inbouwreservoir biedt de perfecte mogelijkheid om je badkamer er moderner uit te laten zien. Met de bijbehorende Geberit bedieningspanelen kan je je toilet helemaal afstemmen op jouw stijl. Saniblog heeft verschillende opties beschikbaar.

Doucherekje

Doucherekjes helpen om je badkamer opgeruimd en netjes te houden, terwijl je je douchebenodigdheden toch binnen bereik hebt. Saniblog heeft een grote selectie aan doucherekjes om uit te kiezen.

Badkamer outlet

Op zoek naar geweldige aanbiedingen voor badkameraccessoires? Check onze badkamer outlet! Hier vind je de beste deals voor badkamerartikelen.

Ventilator badkamer

Een goede ventilator zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in de badkamer op peil blijft en voorkomt schimmelvorming. Saniblog biedt verschillende soorten ventilatoren met verschillende vermogens om jouw badkamer fris en droog te houden.

Wastafelkranen grohe

Grohe staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen voor wastafelkranen. Saniblog heeft verschillende Grohe wastafelkranen om uit te kiezen, elk met hun eigen unieke kenmerken en stijlen.

Ikea badkamermeubels

Ikea is altijd een goede optie voor betaalbare badkamermeubels die ook nog functioneel zijn. Saniblog biedt diverse Ikea badkamermeubels in verschillende stijlen en kleuren.