Een complete badkamer renovatie met betaalbare sanitair oplossingen

Wil je je badkamer renoveren, maar weet je niet waar te beginnen? Dan ben je op de juiste plek! In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over badkamer renovaties en stellen we betaalbare sanitair oplossingen voor die perfect zijn voor jouw wensen.

Badkamerkast Jysk

De juiste badkamerkast is essentieel voor elke badkamer. Een badkamerkast van Jysk is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar betaalbare en stijlvolle meubels. Jysk biedt een breed scala aan badkamerkasten in verschillende maten, stijlen en ontwerpen.

Handdoekradiator

Een handdoekradiator is niet alleen handig om je handdoeken op te laten drogen, maar het is ook een elegante toevoeging aan elke badkamer. Een handdoekradiator is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor een chroom afwerking of voor een zwart rooster. Zo past de handdoekradiator perfect bij jouw badkamerstijl.

Wcrolhouder zwart en toilethouder

Minimalistische badkamers zijn momenteel een trend. Wil je graag je badkamer naadloos afwerken met zwarte decoratie? Dan zijn een wcrolhouder zwart en een toilethouder van hetzelfde materiaal perfecte opties.

Complete badkamer

Op zoek naar een complete badkamer? Sanisale heeft de oplossing! Wij bieden complete badkamers die passen bij elke wens. Van wastafel toilet tot aan badkamermeubel IKEA, alles is mogelijk!

Badkamermeubel IKEA en badkamerkast wit

Badkamermeubels van IKEA zijn er in verschillende soorten en maten en zeer betaalbaar! Ook een badkamerkast van IKEA in het wit past perfect bij jouw badkamerrenovatie.

Badkamer spiegelkast

Een badkamer spiegelkast is een perfecte oplossing om meer opbergruimte voor badkamerspullen te creëren. Kies voor een spiegelkast met verlichting of zonder verlichting. Dankzij de spiegelkast heb je alle benodigdheden binnen handbereik en heb je tegelijkertijd een opgeruimde badkamer.

Douchedeur op maat en stortbak wc

Een douchedeur op maat geeft je badkamer een luxe uitstraling en past perfect bij jouw badkamerstijl. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor pendeldeuren of schuifdeuren.

Een stortbak wc zorgt voor een hygiënische spoeling en kan bijdragen aan een vermindering van het waterverbruik. Zo is er bijvoorbeeld de EcoFlush waarbij gebruik wordt gemaakt van een dubbele spoeling. Een stortbak wc past perfect bij de moderne badkamer.

Handdoekhouders en zwarte toilet

Handdoekhouders zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Plaats deze naast de wastafel of douche. En als je echt wat anders wilt, waarom ga je dan niet voor een zwarte toilet? Deze modellen zijn momenteel erg in trek in de badkamerwereld.

Je ziet het, er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om badkamer renovaties en sanitair oplossingen. Nu is het aan jou om te kiezen welke producten passen bij jouw stijl en wensen. Veel succes met het realiseren van je droom badkamer!