Geef je badkamer een upgrade met deze handige tips!

Ben je op zoek naar inspiratie en handige tips voor het upgraden van je badkamer? Dan ben je bij Saniblog - Alles over sanitair aan het juiste adres! In deze blogpost delen we de nieuwste badkamertrends en handige tips die je helpen bij het creëren van een mooie en functionele badkamer. Van spiegelkasten tot wastafelkranen en van badkamermeubels tot ventilators - wij hebben het allemaal voor je op een rijtje gezet!

Spiegelkasten en badkamermeubels

Een spiegelkast is niet alleen praktisch voor het opbergen van je spullen, maar het geeft ook een ruimtelijk gevoel in je badkamer. Ben je op zoek naar een stijlvolle spiegelkast die past bij je interieur? Kijk dan eens bij IKEA. IKEA heeft een ruime keuze aan spiegelkasten die niet alleen praktisch zijn, maar ook nog eens mooi zijn om naar te kijken.

Combineer je spiegelkast met een badkamermeubel met waskom. Zo heb je niet alleen extra opbergruimte, maar geef je je badkamer ook meteen een luxere uitstraling. Smalle badkamerkasten zijn ideaal in kleinere badkamers waar je niet te veel ruimte hebt. IKEA heeft ook hier weer een ruime keuze uit verschillende stijlen en kleuren.

Wastafelkranen en wastafelbladen

Met de juiste wastafelkraan en wastafelbladen creëer je de perfecte badkamer. Kies bijvoorbeeld voor wastafelkranen van Grohe, die bekend staan om hun hoge kwaliteit en mooie designs. Wastafelbladen zijn er in verschillende materialen, zoals hout, keramiek en natuursteen. Voor welke stijl je ook kiest, er is altijd een wastafelblad dat bij jouw interieur past.

Betoncire en Villeroy en Boch Subway 2.0

Wil je je badkamer een stoere en industriële uitstraling geven? Dan is betoncire in je badkamer de perfecte keuze. Betoncire is een sterk en waterafstotend materiaal dat geschikt is voor wanden, vloeren en meubels. Kijk voor inspiratie eens naar betoncire badkamers op Pinterest.

Wil je liever een klassiekere uitstraling? Dan is de Villeroy en Boch Subway 2.0 serie ideaal voor jou. Deze serie heeft een tijdloos design en is van hoge kwaliteit, waardoor je er jarenlang van kunt genieten.

Douchedeuren en ventilators

Een douchedeur op maat is een goede investering voor je badkamer. Het zorgt ervoor dat het water niet overal rondspettert en geeft je badkamer meteen een luxe uitstraling. Kijk voor inspiratie eens bij verschillende badkamerzaken.

Een goede ventilator in je badkamer is noodzakelijk. Het is belangrijk om vochtige lucht af te voeren, zodat schimmels geen kans krijgen om te groeien. Er zijn verschillende ventilators op de markt die er ook nog eens mooi uitzien. Kijk bijvoorbeeld eens naar de badkamerventilatoren van Exellent.

Badkamerwand en badkamerbehang

De wanden van je badkamer zijn ook belangrijk om aandacht aan te besteden. Kies je voor een stijlvolle tegelwand of ga je voor behang met een speciaal motief? Er zijn tegenwoordig veel opties om je badkamer mooi te maken. Kijk voor inspiratie eens bij verschillende woon- en interieurwinkels.

Dit waren onze tips voor het upgraden van je badkamer. Hopelijk hebben we je kunnen inspireren en ga je aan de slag met het verbeteren van je badkamer. Heb jij nog aanvullende tips of ideeën? Laat het ons weten in de reacties hieronder!