Badkamermeubels: tips en inspiratie voor je badkamer

Je badkamer is een van de belangrijkste plekken in huis. Het is de plek waar je je dag begint en eindigt. Een mooie en comfortabele badkamer is dan ook een must. Hieronder vind je tips en inspiratie voor je badkamermeubels, van wastafelmeubels tot sanitairunits.

Wastafelmeubels

Een wastafelmeubel is een veelvoorkomend badkamermeubel. Het is niet alleen een functionele oplossing, maar het geeft de badkamer ook een mooie uitstraling. Een wastafelmeubel is verkrijgbaar in verschillende maten, van een enkele wastafel tot een groot wastafelblad van 120 cm. Populaire merken zijn Ikea badkamermeubels en Villeroy en Boch toilet.

Toiletmeubels en inbouwreservoirs

Naast wastafelmeubels zijn er ook toiletmeubels en inbouwreservoirs verkrijgbaar. Een inbouwreservoir toilet zorgt voor een strakke en opgeruimde uitstraling in je badkamer. Populaire merken zijn Wisa inbouwreservoir en Villeroy en Boch. Toiletmeubels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, zoals toiletwagens en wastafelmeubels met een ingebouwd toilet.

Sanitairunits

Sanitairunits zijn een praktische oplossing voor kleine badkamers. Het is een combinatie van een wastafelmeubel en een inbouwreservoir toilet in één compacte unit. Een sanitairunit biedt ook extra opbergruimte voor handdoeken en toiletartikelen.

Badkamermeubels en betoncire

Betoncire is de trend van het moment in de badkamer. Het is een waterdichte en slijtvaste afwerking voor wanden en vloeren. Combineer betoncire met een badkamermeubel van bijvoorbeeld Ikea in een moderne stijl en je badkamer krijgt direct een industriële uitstraling.

Wandtegels en badkamertegels

Wandtegels en badkamertegels zijn onmisbaar in de badkamer. Ze zijn niet alleen praktisch, maar bepalen ook de sfeer in je badkamer. Kies voor een rustige en neutrale kleur voor een ontspannen sfeer, of ga voor een opvallende kleur of patroon voor een speelse uitstraling.

Met deze tips en inspiratie kun je de juiste keuze maken voor jouw badkamermeubels. Of je nu kiest voor een wastafelmeubel, toiletmeubel of sanitairunit, met merken als Ikea badkamermeubels en Villeroy en Boch toilet, ga je voor kwaliteit en comfort.