Ontdek de badkamer trends van dit moment op Saniblog

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw badkamer? Dan ben je bij Saniblog aan het juiste adres. In deze blogpost ontdek je de nieuwste trends op het gebied van badkamermeubels, wandtegels, toiletpotten, inloop douchecabines en meer.

Badkamermeubels

Een badkamermeubel is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de sfeer van jouw badkamer. Een trend van dit moment is een compleet badkamermeubel. Hierbij zijn de wastafel, spiegel en eventuele kastjes en plankjes al op elkaar afgestemd en hoef je niet zelf op zoek naar losse onderdelen. Een populaire maat is een badmeubel van 60 cm breed, die in vrijwel elke badkamer past. Bijvoorbeeld het stijlvolle IKEA wastafel meubel.

Wandtegels

De wandtegels in de badkamer zijn belangrijk voor de uitstraling van de ruimte. Een trend van dit moment zijn grote, mat gekleurde wandtegels. Dit geeft een rustige, moderne look aan de badkamer. Maar ook tegels met reliëf en mooi gelegde mozaïektegels zijn populair. Laat je inspireren door onze selectie van badkamer wandtegels.

Toiletpot

Een toiletpot is niet het meest spannende onderdeel van de badkamer, maar het is wel belangrijk om er een te kiezen die bij de rest van de inrichting past. Een hangend toilet is een trend van dit moment en is niet alleen modern, maar ook praktisch in het onderhoud. Bekijk onze selectie van mooie hangende toiletpotten.

Inloop douchecabines

Een inloop douchecabine is de perfecte keuze voor wie van ruimte en luxe houdt. In plaats van een traditionele douchecabine met deuren en een hoge instap, heb je bij een inloopdouche meer bewegingsvrijheid. Een glazen douchedeur of wand geeft een moderne uitstraling aan de badkamer. Bekijk onze selectie van inloop douchecabines.

Fonteinset toilet

Als je een kleinere badkamer hebt, of alleen een toilet, dan kan een fonteinset een handig en sfeervol onderdeel zijn. Hiermee heb je een kraan en wastafeltje op een compacte manier geïnstalleerd. Een fonteinset met een modern design past goed bij een hangend toilet en inloopdouche. Bekijk onze selectie van fonteinsets speciaal voor het toilet.

Overige trends voor de badkamer

Er zijn nog meer leuke trends voor de badkamer die we graag met je delen, zoals:

Bezoek onze website en ontdek nog meer trends en inspiratie voor jouw badkamer. Bij Saniblog vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van sanitair.