De nieuwste badkamertrends van dit seizoen

Als je op zoek bent naar de nieuwste badkamertrends, ben je bij Saniblog aan het juiste adres. Wij hebben de top trends voor dit seizoen op een rijtje gezet, zodat jij je badkamer helemaal up-to-date kunt maken. Van badkamer wandtegels tot hangtoiletten, wij hebben alle essentiële informatie voor jou.

Badkamer wandtegels

De keuze van badkamer wandtegels kan de hele look van je badkamer bepalen. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende opties, van mozaïektegels tot betonlook tegels. Een populaire trend van dit seizoen is de keramische tegel waarop een print is gedrukt. Deze tegels kunnen een unieke sfeer geven in de badkamer.

Badkamermeubels

Een badkamermeubel is een essentieel onderdeel van elke badkamer en kan de hele uitstraling van de kamer veranderen. Overweeg een mooie eikenhouten badkamermeubel voor een klassieke uitstraling of kies voor de moderne en betaalbare badkamermeubels van Ikea.

Badkamer renovatie

Als jouw badkamer toe is aan een renovatie, denk dan eens aan het installeren van een Grohe inbouwreservoir. Deze is niet alleen ruimtebesparend, maar zorgt er ook voor dat het toilet eenvoudiger schoon te maken is. Een hangtoilet is ook een geweldige optie, vooral als je de illusie van meer ruimte wilt creëren.

Wastafels en wastafelmeubels

Een grote wastafel van 100 cm kan een prachtig statement maken in jouw badkamer. Combineer het met een wastafelmeubel van Ikea en je zult versteld staan van het verschil dat het kan maken. Je kunt ook het toilet en de douche combineren voor een extra ruimtebesparende optie.

Zwart toilet en duoblok toilet

Als je durft, overweeg dan een zwart toilet voor een dramatische uitstraling. Een duoblok toilet is ook een goed alternatief voor een normaal toilet, omdat het efficiënter en gemakkelijker te onderhouden is.

Badkameraccessoires en wandpanelen

Verander de hele uitstraling van je badkamer door te investeren in nieuwe badkameraccessoires. Je kunt denken aan nieuwe handdoeken, zeepdispensers, wastebins of zelfs tandenborstelhouders om je badkamer net wat gezelliger te maken. Naast accessoires, kun je de wanden van je badkamer ook upgraden met wandpanelen. Er zijn talloze ontwerpen om uit te kiezen, en ze zijn eenvoudig en snel te installeren.

Sanitairunits

Een sanitairunit is de nieuwste innovatie op het gebied van badkamerdesign, waarbij het alle onderdelen van de badkamer in één kast heeft, waaronder het toilet, de wastafel en de douche. Dit alles in één is niet alleen bijzonder functioneel, maar kan ook het ontwerp van je badkamer drastisch verbeteren en ruimte besparen.

Of je nu enkele kleine veranderingen aanbrengt of je badkamer helemaal overhoop haalt, er zijn talloze manieren om je badkamer bij te werken en deze weer fris en modern te maken. Bezoek Saniblog om alle verschillende badkamerstijlen en prijsklassen te bekijken en je te laten inspireren door alle opties die beschikbaar zijn.