De nieuwste badkamer trends en producten op Saniblog

Als je op zoek bent naar een nieuw badkamermeubel met spiegelkast, wc bril, douche unit, toiletmeubel, spiegelkast of wastafel, dan ben je bij Saniblog aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan hoogwaardige en trendy producten voor je badkamer. In deze blogpost zetten we de nieuwste badkamer trends en producten voor je op een rij.

Badkamer trends

De badkamer is tegenwoordig veel meer dan alleen een functionele ruimte. Het is een plek om te ontspannen en tot rust te komen, en dat zie je terug in de badkamer trends van dit moment.

Minimalisme en helderheid zijn momenteel zeer trendy. Dat betekent strakke, eenvoudige ontwerpen, tijdloze kleuren en slimme opbergoplossingen. Een badkamermeubel met spiegelkast is hier perfect voor, omdat het opbergruimte biedt en tegelijkertijd de badkamer ruimer laat lijken.

Daarnaast zijn duurzame materialen en producten erg populair. Solid surface wastafels zijn hier een voorbeeld van, omdat ze zeer duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

Producten bij Saniblog

Bij Saniblog hebben we een breed assortiment aan badkamerproducten. Zo hebben we bijvoorbeeld een uitgebreide collectie wc brillen van het merk Gamma en Brauer kranen in verschillende designs. Ook hebben wij stijlvolle toiletmeubels en badkamermeubels in verschillende afmetingen zoals 120 cm.

Heb je een kleinere badkamer? Dan is een MIVA toilet wellicht iets voor jou. Dit toilet is speciaal ontworpen voor mensen met een beperking, maar is ook perfect voor kleine badkamers omdat het weinig ruimte inneemt.

Wil je je badkamer op een goedkope manier renoveren? Dan raden wij aan om te beginnen met kleine veranderingen, zoals het vervangen van de wc bril of het toevoegen van badkamerbehang. Zo geef je je badkamer een nieuwe look zonder veel te hoeven uitgeven.

Wil je je douche op een stijlvolle manier afsluiten? Kies dan voor een glazen douchedeur. Hierdoor lijkt je badkamer ruimer en het geeft een modern tintje.

Last but not least, een badmeubel mag natuurlijk niet ontbreken in een badkamer. Wij hebben een ruime selectie aan badmeubels met verschillende afmetingen en kleuren. Zo hebben we onder andere een prachtig badkamermeubel met spiegelkast.

Kortom, bij Saniblog vind je alles wat je nodig hebt om je badkamer te renoveren of om een nieuwe badkamer in te richten. Bekijk ons brede assortiment online en bestel vandaag nog!