De nieuwste badkamertrends van 2021

Ben je van plan om je badkamer te renoveren of wil je gewoon wat updates aanbrengen? Dan is het altijd handig om op de hoogte te zijn van de nieuwste badkamertrends. In deze blogpost hebben we de populairste trends van 2021 voor je op een rijtje gezet.

Douchebad

Een douchebad is de ideale oplossing voor kleine badkamers waar geen ruimte is voor aparte douche en bad. Een douchebad is een combinatie van een douche en bad in één, waardoor je kunt genieten van zowel een snelle douche als een ontspannend bad.

Villeroy en Boch toilet

Het Villeroy en Boch toilet staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Het is een ware eyecatcher in de badkamer en past goed bij een moderne inrichting. Het toilet is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat er altijd een variant is die past bij jouw persoonlijke smaak.

Wastafel meubel Ikea

De badkamermeubels van Ikea zijn populair vanwege hun functionaliteit en betaalbaarheid. Een wastafel meubel van Ikea biedt niet alleen voldoende opbergruimte, maar kan ook dienen als een fraaie eyecatcher in de badkamer.

Badkamer meubels Ikea

Bij het kiezen van badkamermeubels is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte. Ikea biedt een ruim assortiment aan badkamermeubels die speciaal zijn ontworpen voor kleine ruimtes. Zo kun je zelfs in de kleinste badkamer toch voldoende opbergruimte creëren.

Wastafel 120

Een wastafel van 120 cm breed is perfect voor een dubbele wastafel in de badkamer. Deze breedte biedt voldoende ruimte voor twee personen om zich te wassen en op te frissen. Daarnaast zorgt een dubbele wastafel voor een luxe uitstraling in de badkamer.

Badmeubel Ikea

Met een badmeubel van Ikea kun je de badkamer compleet maken. Kies bijvoorbeeld voor een badkamermeubel van 120 cm breed met voldoende opbergruimte en een wastafel van keramiek. Zo creëer je een rustige en sfeervolle sfeer in de badkamer.

Douche meubel

Een douche meubel biedt voldoende opbergruimte voor shampoo, zeep en andere douchebenodigdheden. Kies bijvoorbeeld voor een douche meubel van roestvrij staal voor een moderne uitstraling in de badkamer.

Kolomkasten

Kolomkasten bieden extra opbergruimte voor handdoeken, toiletpapier en andere badkamerbenodigdheden. Kies bijvoorbeeld voor een kolomkast van hout voor een warme uitstraling in de badkamer.

Spiegels badkamer

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een spiegel met verlichting voor extra sfeer en gemak. Daarnaast biedt een grotere spiegel de illusie van meer ruimte in de badkamer.

Wastafel badkamer

Een wastafel is een belangrijk onderdeel van de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een wastafel van keramiek voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. Daarnaast is een wastafel met een kraangat en afvoerplug handig in gebruik.

Badkamermeubel 120 cm

Een badkamermeubel van 120 cm biedt voldoende opbergruimte voor handdoeken, verzorgingsproducten en andere badkamerbenodigdheden. Kies bijvoorbeeld voor een badkamermeubel met twee of drie lades en een keramische wastafel voor een moderne uitstraling.

Hoge badkamerkast

Een hoge badkamerkast biedt extra opbergruimte en is perfect voor het opbergen van handdoeken en andere badkamerbenodigdheden. Kies bijvoorbeeld voor een hoge badkamerkast met meerdere planken en deuren voor een opgeruimde badkamer.

Hotbath kranen

Hotbath kranen zijn van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een moderne wastafelkraan of een klassieke douchekraan voor een stijlvolle uitstraling in de badkamer.

Douchewand

Een douchewand is niet alleen praktisch, maar creëert ook een ruimtelijk gevoel in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een transparante, glazen douchewand voor een moderne uitstraling.

Met deze badkamermeubels en accessoires creëer je een moderne en sfeervolle badkamer die van alle gemakken is voorzien. Kijk welke badkamermeubels bij jouw wensen passen en ga aan de slag met de renovatie van jouw badkamer!