Dé trends voor jouw badkamer in 2021

Bij het inrichten van jouw badkamer is het belangrijk om naar de laatste trends te kijken. Of je nu gaat voor een modern, minimalistisch of landelijk interieur: er is voor ieder wat wils. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over de nieuwste badkamertrends van 2021.

Wastafelkraan

Een mooie wastafelkraan kan een echte eyecatcher zijn in jouw badkamer. Een populaire trend van dit moment is de zwarte wastafelkraan. Deze geeft jouw witte wastafel direct een stoere look.

Wastafelmeubel

Een wastafelmeubel biedt niet alleen veel opbergruimte, maar kan ook een aanvulling zijn op de stijl van jouw badkamer. Ikea badkamermeubels zijn erg populair vanwege hun moderne en minimalistische uitstraling.

Sanitair winkels

Wil je graag nog meer badkamer inspiratie opdoen? Breng dan zeker een bezoekje aan verschillende sanitair winkels. Hier kun je op je gemak verschillende stijlen bekijken en inspiratie opdoen voor jouw eigen badkamer.

Badkamer accessoires zwart

Een trend die we steeds vaker terug zien komen is het gebruik van zwarte badkamer accessoires. Van een wcrolhouder tot een vloerwisser: zwarte accessoires geven jouw badkamer een luxe uitstraling.

Toiletbeugel

Een toiletbeugel is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van jouw badkamer, maar kan wel zorgen voor extra veiligheid en ondersteuning in de ruimte.

Badkamers inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor het inrichten van jouw badkamer? Op Saniblog vind je verschillende tips en ideeën voor het inrichten van jouw droom badkamer.

Vloertegels badkamer

Vloertegels zijn een belangrijk onderdeel van de badkamer en bepalen voor een groot deel de look en feel van de ruimte. In 2021 zien we veel tegels met natuurlijke patronen en texturen en tegels in groot formaat.

Sphinx toilet

Een merk dat al jaren bekend staat om haar kwalitatief hoogwaardige toiletpotten is Sphinx. Naast het feit dat deze erg duurzaam zijn, zijn ze ook nog eens zeer stijlvol.

Wc kraan

Een wc kraan is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van jouw badkamer, maar kan wel zorgen voor extra luxe en comfort.

Vloerwisser badkamer

Om jouw badkamer schoon en opgeruimd te houden is een vloerwisser onmisbaar. Ook hierbij geldt dat een zwarte variant zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Douchebad

Een douchebad is de ideale oplossing voor mensen met een kleine badkamer. In 2021 zien we veel ronde en ovale vormen in plaats van de traditionele, rechthoekige vormen.

Smalle badkamerkast

Heb je weinig ruimte in jouw badkamer? Ga dan voor een smalle badkamerkast. Deze biedt genoeg opbergruimte en neemt weinig ruimte in beslag.

Badkamer renovatie kosten

Een complete badkamer renovatie kan flink wat kosten met zich meebrengen. Het is daarom belangrijk om vooraf goed te bepalen welk budget je hebt en hoe je dit zo efficiënt mogelijk kunt besteden.

Wastafel zwart

Een zwarte wastafel is een eyecatcher in jouw badkamer. Combineer dit met andere zwarte accessoires en jouw badkamer is helemaal on-trend.

Welke trend vinden jullie het mooist? Laat het ons weten in de comments!