12 manieren om je badkamer te renoveren met nieuwe accessoires

Wil je je badkamer renoveren, maar heb je geen tijd of budget voor een grote verbouwing? Geen zorgen! Met het toevoegen van enkele nieuwe accessoires en apparaten kun je je badkamer een volledig nieuwe uitstraling geven. In deze blog post hebben we 12 essentiële items op een rij gezet om je badkamer te upgraden zonder een voet te verplaatsen.

1. Toiletrenovatie

Een van de belangrijkste onderdelen van de badkamer is het toilet. Door een eenvoudige renovatie te doen, zoals het vervangen van de toiletbril of de stortbak, kun je je badkamer direct een frisse look geven. Met een nieuwe, comfortabele toiletbril en een moderne stortbak is je toilet weer helemaal up-to-date.

2. Handdoekhaken

Een simpele manier om een kamer op te fleuren is met kleur en textuur. Zo ook met handdoekhaken. Door het toevoegen van nieuwe handdoekhaken van een afwijkende kleur of textuur brengt u leven in uw badkamer.

3. Waskom badkamer

Een andere sterke meubelstuk in je badkamer is de wastafel. Een waskom is een nieuwe trend in badkamerland, dit relatief goedkope stuk kan je badkamer toch doen opleven.

4. Badkamerradiator

Een radiator is nog steeds een enorm belangrijke onderdeel van de badkamer. Naast de moderne varianten op de markt, kunt u kiezen voor kleur en afmeting die meer fleur geeft aan de ruimte.

5. Douchekraan vervangen

Een andere manier om je badkamer te upgraden is door het vervangen van de douchekraan. Een moderne, strakke douchekraan geeft direct een nieuwe uitstraling aan de doucheruimte en verbetert ook nog eens de waterdruk.

6. Solid surface wastafel

In tegenstelling tot porselein, biedt solid surface wastafels de mogelijkheid om afwijkende afmetingen en vormen te realiseren. Daarnaast geeft het een unieke, frisse en moderne uitstraling aan uw badkamer.

7. Bad meubel

Wil je de wasbak ook vervangen, ga dan voor een nieuw bad meubel volledig naar wens en afmeting gemaakt.

8. Badkamermeubel 80 cm

Wanneer je badkamer net iets groter is, kun je kiezen voor een 80 cm badkamermeubel. Dit zorgt niet alleen voor meer opbergoppervlak, maar geeft ook meer stijl aan je badkamer.

9. Badkamermeubel 60 cm

Als je badkamer wat kleiner is, is een 60 cm badkamermeubel perfect. Combineer het met een spiegelkast en je hebt een functioneel en stijlvol meubelstuk voor je badkamer.

10. Wastafelkranen

Er zijn tegenwoordig allerlei soorten wastafelkranen te verkrijgen van gerenommeerde merken als Grohe en Sphinx. Kies voor een moderne look door voor een andere kleur kraan te gaan.

11. Betonlook badkamer

Een betonlook badkamer is een relatief nieuwe trend in de badkamersector. Door een grijze, betonachtige afwerking aan te brengen op je muren en vloer, creëer je een stoere en moderne look.

12. Wasbak wc

Tot slot, de wasbak in wc. Hier kun je ook kiezen voor iets meer stijl. Ga bijvoorbeeld voor een zwarte wasbak in plaats van wit, dit zorgt voor meer sfeer in uw WC.

Extra tip: Kolomkasten

Wil je nog meer opbergruimte, denk dan aan de hoge kolomkasten. Ook in diverse kleuren verkrijgbaar!

Je badkamer renoveren hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Met de toevoeging van enkele nieuwe accessoires en apparaten kun je jouw badkamer in een handomdraai transformeren en jezelf doen genieten van een totaal vernieuwde ruimte die scala aan mogelijkheden biedt voor uw inrichting.