Alles wat je moet weten over sanitair voor je badkamer

Je badkamer is een belangrijke ruimte in huis. Het is de plek waar je jezelf klaarmaakt voor de dag en tot rust komt na een drukke dag. Daarom is het belangrijk om deze ruimte goed en stijlvol in te richten. Sanitair speelt daarbij een belangrijke rol en daarom hebben wij de top zoekwoorden over badkamer sanitair voor je op een rijtje gezet.

Badkamer wandpanelen

Wil je je badkamer snel een make-over geven? Dan zijn badkamer wandpanelen ideaal om je wanden mee te bekleden. Deze panelen zijn gemaakt van verschillende materialen en zijn eenvoudig te installeren. Zo creëer je een nieuwe look voor je badkamer zonder grote verbouwingen.

Fonteinset wc

Een fonteinset voor je wc is perfect voor kleine badkamers of toiletruimtes. Met een fonteinset hoef je nu niet meer je handen te wassen in de keuken. De meeste fonteinsets zijn compact en hebben een mooie uitstraling wat past bij het interieur van je badkamer.

Badkamer meubel zwart

Een badkamermeubel is een functioneel maar ook een sfeerbepalend item in de badkamer. Een meubel in het zwart is een mooie aanvulling op een strak interieur. Kies bijvoorbeeld voor een zwevend badkamermeubel met waskom voor extra opbergruimte en een unieke uitstraling.

Badkamerkastje

Een badkamerkastje biedt extra opbergruimte in je badkamer. Ideaal om al je verzorgingsproducten op te bergen en uit het zicht te houden. Een hoge badkamerkast met spiegeldeur of een laag kastje voor onder de wastafel, er is voor ieder wat wils.

Zwevend toilet

Een zwevend toilet is een musthave voor een moderne badkamer. Het zorgt voor een ruimtelijk effect en is eenvoudig schoon te maken. Kies voor een toilet met verborgen waterreservoir voor een strakke uitstraling.

WC douche

Een WC douche is een hygiënische oplossing voor het reinigen van je intieme zone na een toiletbezoek. Het is een combinatie van een toilet en een bidet en is eenvoudig te monteren in je badkamer of toiletruimte.

Sanitair en kranen

Een mooie kraan kan een groot verschil maken in je badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een waterval kraan voor een luxe uitstraling. En vergeet niet de juiste accessoires zoals een vloerwisser en een mooie douchewand toe te voegen om je badkamer compleet te maken.

Badkamerkast Jysk

Bij Jysk vind je diverse badkamerkasten in verschillende maten en stijlen. Kies een kast die past bij je badkamer en zorg voor extra opbergruimte op een stijlvolle manier.

Badkamermeubel met waskom

Wil je je badkamer een nieuwe look geven? Kies dan voor een badkamermeubel met waskom. Dit ziet er niet alleen stijlvol uit maar biedt ook extra opbergruimte onder de waskom.

WC bril

Een WC bril is niet alleen maar een functioneel item, het kan ook een leuke toevoeging zijn aan je badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een bril met een leuk printje of patronen voor een speelse uitstraling.

Douche meubel

Wil je tijdens het douchen ook kunnen genieten van extra opbergruimte? Kies dan voor een douche meubel. Dit kan een klein kastje zijn om je shampoo en douchegel in op te bergen of een compleet doucherek voor al je douchebenodigdheden.

Maak je badkamer compleet met deze handige tips en mooie accessoires voor sanitair.