Creëer jouw droombadkamer met deze must-have sanitairproducten

Voor de meeste mensen is de badkamer een intieme plek waar ze graag vertoeven. Een relaxerend bad nemen na een stressvolle werkdag of even snel opfrissen voor je naar een afspraak gaat: de badkamer is een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven. Het is dan ook belangrijk dat deze ruimte aan al jouw wensen voldoet. Heb jij verbouwplannen en ben je op zoek naar de perfecte badkamermeubels, accessoires of sanitairproducten? Look no further, want Saniblog heeft alles in huis voor jouw droombadkamer!

Badkamermeubel met spiegelkast

Een badkamermeubel met spiegelkast is niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog. Je hebt meteen al jouw favoriete verzorgingsproducten binnen handbereik en dankzij de spiegelkast lijkt de badkamer optisch groter. Saniblog heeft een ruim assortiment aan verschillende badkamermeubels met spiegelkasten zodat er voor elk interieur wel iets moois te vinden is.

Waskom badkamer

Een waskom in de badkamer zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. Een waskom kan op een blad geplaatst worden, maar ook op een wastafelmeubel. Er zijn waskommen in verschillende stijlen: van natuurlijk tot heel modern. Saniblog biedt een groot aanbod aan waskommen, zodat jij de perfecte waskom voor jouw badkamer kan vinden.

Wisa inbouwreservoir

Een Wisa inbouwreservoir is ideaal om jouw toilet compact en stijlvol af te werken. Een inbouwreservoir zorgt er namelijk voor dat de pot zwevend gemonteerd wordt. Dit scheelt niet alleen ruimte, maar kan ook een mooi effect geven. Saniblog heeft verschillende soorten inbouwreservoirs in het assortiment, waaronder die van Wisa.

Zwarte badkamer

Ben jij op zoek naar een stoere look voor jouw badkamer? Kies dan voor een zwarte uitvoering van verschillende sanitairproducten. Van zwarte kranen tot zwarte tegels: het kan allemaal. Bij Saniblog hebben we een groot aanbod aan zwarte sanitairproducten in verschillende stijlen, zodat je jouw badkamer helemaal kunt afstemmen op jouw persoonlijke smaak.

Douchewand

Een douchewand is niet alleen handig om water binnen de douche te houden, maar kan ook een stijlvolle toevoeging zijn aan jouw badkamer. Saniblog heeft een breed scala aan douchewanden in verschillende afmetingen, materialen en structuren. Kies bijvoorbeeld voor een douchewand van glas voor een frisse en open uitstraling.

Douche unit

Wanneer je niet veel ruimte hebt in jouw badkamer, maar toch van een fijne douche wilt genieten, dan is een douche unit een goede oplossing. Een douche unit is compact en neemt relatief weinig ruimte in beslag. Saniblog heeft verschillende soorten douche units in het assortiment, zodat je altijd de perfecte optie voor jouw badkamer kunt vinden.

Badkamerrekje

Met een badkamerrekje kun je makkelijk alle badkamerbenodigdheden opbergen en houd je de badkamer netjes en opgeruimd. Bij Saniblog hebben we verschillende soorten badkamerrekjes, van een hangrekje voor aan de douchewand tot een staand rekje. Kies het rekje dat past bij jouw interieur en geniet van een opgeruimde badkamer.

Tegels badkamer

Tegels zijn onmisbaar in een badkamer. Ze zijn praktisch en geven de badkamer een eigen sfeer en stijl. Een veelgebruikte tegel in de badkamer is de mozaïektegel. Maar er zijn ook honderden andere soorten tegels beschikbaar. Saniblog heeft een ruim aanbod aan tegels in allerlei kleuren, maten en structuren, zodat jij de perfecte tegel voor jouw badkamer kunt vinden.

Hangtoilet

Een hangtoilet is niet alleen mooi om te zien, het is ook nog eens heel praktisch. Het reinigen van een hangtoilet gaat namelijk veel gemakkelijker dan bij een staand toilet. Saniblog biedt verschillende soorten hangtoiletten aan, van verschillende merken en in allerlei uitvoeringen.

Brugmans badkamers

Bij Brugman badkamers vind je alles wat je nodig hebt voor jouw nieuwe badkamer. Saniblog heeft een groot aanbod aan Brugman badkamers meubels en accessoires, zodat je jouw droombadkamer helemaal kunt afwerken naar jouw smaak.

Staand toilet

Ondanks dat een staand toilet meer ruimte in beslag neemt dan een hangtoilet, zien we ze nog steeds vaak terugkomen in de badkamer. Saniblog heeft verschillende soorten staande toiletten in het assortiment.

Badkamerwinkels

Saniblog is jouw one-stop-shop voor alles wat met sanitair te maken heeft. Maar voor wie graag nog meer opties wil afwegen, hebben we ook een lijst samengesteld van verschillende badkamerwinkels waar je terecht kunt voor de mooiste badkamermeubels, sanitair en accessoires.

Wandcloset

Een wandcloset is niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens heel hygiënisch. Het toilet wordt namelijk zwevend gemonteerd, waardoor het eenvoudiger is om onder het toilet te reinigen. Saniblog heeft verschillende soorten wandclosets in het assortiment, zodat er voor elke badkamer wel iets moois te vinden is.

Inbouw wc

Wanneer je een zwevend toilet op een strakke manier wilt afwerken, dan is een inbouw wc het overwegen waard. Een inbouwreservoir wordt namelijk netjes weggewerkt in de muur, waardoor je alleen het toilet ziet. Saniblog heeft verschillende soorten inbouw wc's in het assortiment, zodat er voor elke badkamer wel iets moois te vinden is.

Badkamerradiator

Ook in de badkamer wil je het lekker warm hebben. Een badkamerradiator zorgt voor een aangename temperatuur en is tevens een mooie toevoeging aan jouw interieur. Bij Saniblog hebben we verschillende soorten badkamerradiatoren, van designradiatoren tot handdoekradiatoren.

Hangend toilet

Een hangend toilet is ideaal om de badkamer optisch groter te laten lijken. Doordat het toilet zwevend gemonteerd wordt, geeft dit een ruimtelijk effect. Saniblog biedt verschillende soorten hangende toiletten aan, zodat er voor elke badkamer wel iets moois te vinden is.

Zoek niet verder: Saniblog heeft alles in huis voor jouw droombadkamer! Kies uit ons ruime assortiment aan sanitairproducten, van een wasmand tot tegels en van toilet tot badkamermeubel met spiegelkast. Bezoek onze website en ontdek zelf hoe jouw droombadkamer eruit kan zien.