Creëer jouw droom badkamer met deze prachtige sanitaire voorzieningen

Ben je toe aan een nieuwe badkamer of ga je jouw huidige badkamer verbouwen? Dan wil je natuurlijk alleen maar het beste van het beste. Een mooie, stijlvolle en praktische badkamer begint bij goede sanitaire voorzieningen. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de nieuwste trends op het gebied van badkamerinrichting.

Toiletpotten en stortbakken

Een toiletpot is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij de inrichting van jouw badkamer, maar het is wel een belangrijk onderdeel. Er zijn veel verschillende soorten toiletpotten, zoals een verhoogd toilet of een zwart toilet voor een luxe uitstraling. Ook de stortbak is tegenwoordig verkrijgbaar in diverse maten en kleuren zodat het perfect past bij jouw badkamer.

Badkamermeubels

Een mooie badkamerkast of een praktisch badkamerrekje is onmisbaar in iedere badkamer. Bij Jysk hebben ze mooie badkamerkasten, in verschillende stijlen en maten. Of ga voor een landelijke badkamer met bijvoorbeeld een hoekfontein of een fonteinset in het zwart.

Badkameraccessoires

Badkamerspiegels zijn onmisbaar in iedere badkamer. Kies voor een mooie spiegel met verlichting voor een luxe uitstraling. Ook een reserverolhouder en een inloopdouche zijn fijne accessoires om te hebben in de badkamer.

Sphinx toilet

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig toilet? Bekijk dan eens de Sphinx toiletten. Sphinx biedt een ruim assortiment aan toiletten in diverse stijlen en prijsklassen. Zo vind je altijd het toilet dat bij jou past.

Met deze sanitaire voorzieningen creëer je gegarandeerd jouw droom badkamer. Bekijk ons assortiment en laat je inspireren!