Tips en ideeën voor het verbouwen van je badkamer

Bij het verbouwen van je badkamer komt heel wat kijken. De keuze voor het juiste sanitair kan namelijk het verschil maken tussen een prachtige, moderne badkamer of een gedateerde en oncomfortabele ruimte. Op Saniblog vind je alle informatie die je nodig hebt om je badkamer te verbouwen naar de nieuwste trends op het gebied van sanitair.

Inbouwtoilet

Een inbouwtoilet is een populaire keuze bij badkamer verbouwingen. Het zorgt voor een strak en modern uiterlijk en bespaart tevens ruimte in je badkamer. Saniblog biedt een breed scala aan inbouwtoiletten van verschillende merken, waaronder de bekende Wisa stortbak.

Fonteinset zwart

Een zwarte fonteinset is een eyecatcher in je badkamer. Saniblog heeft diverse fonteinsets in het zwart, waaronder de populaire hoekfontein. De combinatie van deze fontein met een strakke douchekraan maakt je badkamer compleet.

Badkamerrekje

Met een badkamerrekje maak je optimaal gebruik van je ruimte in de badkamer. Saniblog heeft diverse badkamerrekjes in verschillende stijlen. Zo kun je kiezen voor een landelijke uitstraling of juist een modern en tijdloos design.

Douchekraan vervangen

Een douchekraan is een belangrijk onderdeel van je badkamer. Wanneer deze oud en versleten is, kan het tijd zijn om deze te vervangen. Saniblog heeft een ruim assortiment douchekranen van bekende merken zoals Grohe en Villeroy & Boch. Hierdoor kun je kiezen uit een breed scala aan stijlen en designs.

Inloop douchecabine

Een inloop douchecabine is een stijlvol en praktisch alternatief voor een klassieke douchecabine. Saniblog heeft diverse uitvoeringen van inloop douchecabines in het assortiment, van glazen wanden tot complete douchewanden met schuifdeuren.

Badkamer kraan

Een badkamer kraan is onmisbaar in een badkamer. Saniblog heeft diverse kranen van bekende merken zoals Hansgrohe en Axor. Hierdoor kun je kiezen uit een breed scala aan stijlen, vormen en designs.

Landelijke badkamer

Een landelijke badkamer geeft een warme en behaaglijke sfeer. Saniblog heeft diverse producten in het assortiment waarmee je deze stijl in je badkamer kunt creëren, zoals een landelijke hoekfontein, een houten badkamerrekje en bijpassende badkamer accessoires.

Fonteinset wc

Een fonteinset in de wc-ruimte is een must-have voor elke badkamer. Saniblog heeft diverse fonteinsets voor het toilet in het assortiment, waaronder de populaire hoekfontein. Deze set is niet alleen stijlvol, maar ook compact en praktisch.

Sanitair unit

Een sanitair unit is een praktische oplossing voor kleine badkamers. Zo'n unit bestaat uit een compact toilet en een fontein, welke aan de muur bevestigd worden. Saniblog heeft diverse sanitair units in het assortiment, waaronder complete sets van bekende merken zoals Geberit.

Toiletpotten

Een toiletpot is onmisbaar in elke badkamer en wc-ruimte. Saniblog heeft een breed assortiment toiletpotten van bekende merken zoals Duravit en Sphinx. Hierdoor kun je kiezen uit verschillende stijlen en designs, passend bij jouw smaak.

Badkamer showroommodellen uitverkoop

Ben je op zoek naar badkamermeubels van topkwaliteit voor een scherpe prijs? Dan ben je bij Saniblog aan het juiste adres. Het assortiment van showroommodellen wordt met regelmaat vernieuwd, waardoor je altijd kunt profiteren van scherpe kortingen op prachtige badkamermeubels.

Toiletwagens

Ben je op zoek naar een mobiele toilet- of douche-oplossing? Saniblog heeft diverse toiletwagens in het assortiment. Deze wagens zijn ideaal voor evenementen, bouwplaatsen en tijdelijke locaties waar geen vaste toiletruimte aanwezig is.

Kosten badkamer verbouwen

Wat kost het verbouwen van je badkamer? Dit is een belangrijke vraag waar je als verbouwer antwoord op wilt hebben. Saniblog biedt een handige tool waarmee je de kosten voor je badkamer verbouwing kunt berekenen. Vul jouw wensen en eisen in en ontvang direct een indicatie van de kosten.

Of je nu op zoek bent naar een inbouwtoilet, douchekraan of landelijke badkamer: op Saniblog vind je alle informatie en inspiratie die je nodig hebt voor het verbouwen van je badkamer.