De ultieme gids voor het inrichten van je badkamer met de mooiste accessoires

Ben je op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je badkamer? Dan ben je op de juiste plek. In deze blogpost delen we de nieuwste trends en handige tips voor het inrichten van jouw droombadkamer. Van mooie wastafels en wasmeubels tot aan praktische douche accessoires en badkamerkastjes, we hebben het allemaal voor je op een rijtje gezet.

Wastafels en wasmeubels

Een wastafel is een van de belangrijkste elementen in de badkamer. Er zijn verschillende soorten wastafels en wasmeubels verkrijgbaar, van klassieke modellen tot aan modern design. Zoek je een wastafel die voldoende ruimte biedt voor twee personen? Kies dan voor een wastafel met een breedte van 120cm. Een populaire keuze is de wastafel van Geberit, die naadloos kan worden geïntegreerd met een inbouwreservoir voor een strakke uitstraling.

Badkamermeubels en kastjes

Naast een wastafel is ook een goed badkamermeubel belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een strak zwart badkamermeubel of een houten badkamermeubel voor een warme uitstraling. Voor een kleine badkamer is een badmeubel van 60cm breed een goede optie. Handig om extra handdoeken en toiletartikelen in op te bergen zijn reserverolhouders en badkamerkastjes in verschillende maten en kleuren zoals een designradiator badkamer.

Douche accessoires

Om je douche helemaal af te maken, zijn er een aantal leuke accessoires om aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een douchewand op maat of een WISA stortbak. Wil je graag een beetje extra comfort tijdens het douchen? Dan is een douchebankje of douchekruk een goede optie.

Badkamertegels

Naast het uitkiezen van mooi sanitair en handige accessoires, is het kiezen van de juiste badkamer wandtegels ook belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een tijdloze witte of grijze tegel of ga juist voor een unieke mozaïektegel voor extra sfeer in de badkamer.

Conclusie

Of je nu een grote of kleine badkamer hebt, met de juiste accessoires maak je er een persoonlijke en gezellige ruimte van. Van designradiator badkamer tot aan douchekrukken, er zijn zoveel mooie spullen verkrijgbaar om jouw badkamer helemaal af te maken. Zo geniet jij nog meer van jouw welverdiende ontspanningsmomentjes in de badkamer. Bekijk ook eens het aanbod van Armakeukens of IKEA wastafelmeubels voor meer inspiratie.