Tips en inspiratie voor jouw badkamer

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis. Het is de plek waar je dagelijks in alle rust kunt ontspannen en jezelf kunt verwennen. Daarom is het belangrijk dat jouw badkamer niet alleen functioneel is, maar ook mooi en comfortabel. In deze blog geven we je tips en inspiratie om jouw badkamer om te toveren tot jouw droombadkamer.

Wandtegels toilet

Een toilet kan een saaie plek zijn, maar niet als je kiest voor mooie wandtegels. Wandtegels zijn niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in de ruimte. Kies voor opvallende patronen of ga voor een subtiele uitstraling met bijvoorbeeld witte wandtegels.

Badmeubel Ikea

Wil je een badkamermeubel van goede kwaliteit, maar niet te veel betalen? Dan is een badmeubel van Ikea een goede keuze. Ikea biedt een groot assortiment aan badkamermeubels in verschillende stijlen en afmetingen, zoals een badkamermeubel van 100 cm breed of een badkamermeubel met spiegelkast.

Badkamers kijken

Online kun je veel inspiratie opdoen voor jouw badkamer, maar het is ook fijn om badkamers in het echt te bekijken. Bezoek eens een showroom van een badkamerwinkel, waar je verschillende badkameropstellingen en producten kunt bekijken en advies kunt vragen aan een specialist.

Douchevloer

Een mooie en comfortabele douchevloer is een must-have in jouw badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een douchevloer van natuursteen of een moderne betonlook douchevloer. Er zijn veel verschillende soorten en maten douchevloeren verkrijgbaar, dus er is altijd wel een model dat past bij jouw wensen en behoeften.

Douchedeur op maat

Een douchedeur op maat geeft jouw badkamer een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat de douche perfect past bij de rest van de ruimte. Ook is er geen sprake van ruimteverlies, omdat de douchedeur precies op maat wordt gemaakt.

Vloertegels badkamer

Vloertegels zijn niet alleen praktisch, maar ook sfeerbepalend voor jouw badkamer. Kies voor tegels in een opvallende kleur of ga voor een authentieke uitstraling met bijvoorbeeld cementtegels. Er zijn talloze mogelijkheden om jouw vloer om te toveren tot een ware eyecatcher.

Wandcloset

Een wandcloset is een populaire keuze in de moderne badkamer. Door de ophanging aan de wand, oogt de ruimte groter en strakker. Ook is het wandcloset makkelijk schoon te maken.

Spiegels badkamer

Spiegels zijn onmisbaar in de badkamer. Ze hebben niet alleen een praktische functie, maar dragen ook bij aan de uitstraling van de ruimte. Kies voor een grote spiegelkast voor extra opbergruimte of ga voor een bijzondere vormgeving van de spiegel.

Badkamer onderkast

Een badkamer onderkast is perfect om extra opbergruimte te creëren in jouw badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een onderkast onder de wastafel of juist als los element in de ruimte. Bij Ikea kun je terecht voor diverse modellen en stijlen die passen bij jouw interieur.

Toilethouder

Het lijkt een klein detail, maar een mooie toilethouder maakt jouw toilet helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor een chique, zwarte variant voor een moderne uitstraling of ga voor een klassiek model van chroom voor een tijdloze look.

Kleine badkamer

Heb je een kleine badkamer? Geen probleem! Er zijn veel slimme oplossingen om deze ruimte optimaal te benutten. Kies bijvoorbeeld voor een douchedeur op maat of installeer een wandcloset voor meer vloerruimte. Ook is het effectief om te werken met lichte kleuren en spiegels om de ruimte groter te laten lijken.

Showroom badkamer

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw badkamer? Bezoek dan eens een showroom van Saniblog. Hier vind je de nieuwste trends en must-haves voor jouw badkamer, en kun je advies vragen aan een specialist.

Douchewand zwart

Een zwarte douchewand is hip en een echte eyecatcher in jouw badkamer. Het geeft de ruimte een moderne en chique uitstraling. Ga bijvoorbeeld voor een douchewand van glas met zwarte profielen of kies voor een geheel zwarte douchewand voor extra contrast.

Met deze tips en inspiratie tover jij jouw badkamer om tot de perfecte ruimte voor ontspanning en comfort! Bekijk het assortiment van Saniblog voor nog meer badkamerinspiratie.