Maak van jouw badkamer een paradijs met deze tips!

De badkamer is een van de belangrijkste kamers in huis. Het is een ruimte waar je tot rust wilt komen na een lange dag werken en waar je jezelf wilt verzorgen. Of je nu je huidige badkamer een update wilt geven of een compleet nieuwe badkamer wilt inrichten, in deze blogpost geven we je alle tips en tricks.

Sanitaire outlet

Als je op zoek bent naar goede aanbiedingen voor jouw badkamer, dan is een sanitaire outlet de ideale plek om te kijken. Hier vind je vaak hoge kortingen op badkamermeubels, doucheschermen en fonteinsets voor de wc. Of je nu op zoek bent naar een badkamermeubel aanbieding of spiegelkast badkamer, je vindt het allemaal in een sanitaire outlet.

Douchedeuren op maat

Wil je jouw badkamer een unieke uitstraling geven? Overweeg dan om douchedeuren op maat te laten maken. Met een inloopdouche of juist met scharnierdeuren kun je jouw badkamer personaliseren en zo de ruimte optimaal benutten. Kies bijvoorbeeld voor glazen douchedeuren op maat voor een moderne look en feel.

Badkamerideeën

Soms is het lastig om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe badkamer. Gelukkig zijn er genoeg badkamerideeën te vinden! Zoek op Pinterest naar mooie badkamers en bekijk welke elementen jou aanspreken. Of blader door woonbladen en maak een collage van jouw favoriete stijlen en kleuren. Zo krijg je een goed beeld van wat je wel en niet wilt.

Wasbak badkamer

Een wasbak in de badkamer is natuurlijk onmisbaar. Maar heb je al nagedacht over een wasbak badkamer die past bij jouw nieuwe badkamer? Kies bijvoorbeeld voor een moderne wasbak met kraan van Grohe of een trendy ikea wastafel meubel dat perfect past bij de rest van jouw interieur.

Vloertegels badkamer

De vloertegels in de badkamer zijn sfeerbepalend voor de hele ruimte. Of je nu gaat voor klassieke zwarte tegels of juist voor hippe mozaïektegels, het is belangrijk dat de vloertegels badkamer passen bij jouw stijl en smaak.

Spiegelkast badkamer

Een spiegelkast badkamer is niet alleen handig om jezelf in te bewonderen, maar biedt ook extra opbergruimte. Zo kun je jouw tandenborstel, make-up en andere badkamerbenodigdheden georganiseerd opbergen. Kies bijvoorbeeld voor een spiegelkast in dezelfde stijl als jouw badkamermeubel aanbieding.

Mobiel toilet

Ben je bezig met een verbouwing of ga je binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning zonder sanitaire voorzieningen? Dan is een mobiel toilet de oplossing. Hiermee heb je altijd een sanitaire voorziening bij de hand. Ideaal als je nog geen gebruik kunt maken van het toilet in jouw nieuwe huis.

Grohe inbouwreservoir

Wil je een inbouwtoilet laten plaatsen? Dan heb je een inbouwreservoir nodig. Kies bijvoorbeeld voor een Grohe inbouwreservoir. Dit merk staat bekend om de goede kwaliteit en duurzaamheid. Zo geniet je jarenlang van jouw nieuwe toilet!

Doucheschermen

Doucheschermen zijn een ideale oplossing als je geen ruimte hebt voor een complete badkamer met bad. Met doucheschermen creëer je eenvoudig een afgesloten doucheruimte zonder dat je hier extra ruimte voor nodig hebt. Kies bijvoorbeeld voor transparante doucheschermen om de ruimte optisch groter te laten lijken.

Fonteinset wc

Heb je een klein toilet of een toiletruimte zonder fontein? Overweeg dan een fonteinset wc. Hiermee creëer je eenvoudig een fontein op het toilet zonder veel extra ruimte in te nemen. Zo kun je snel en eenvoudig je handen wassen na een bezoek aan het toilet.

Met deze tips en ideeën kun jij jouw nieuwe badkamer omtoveren tot een echte droombadkamer. Of je nu kiest voor douchedeuren op maat, een wasbak badkamer of vloertegels badkamer, jouw nieuwe badkamer zal een plek worden om heerlijk tot rust te komen.