Creëer een luxe badkamer met deze onmisbare sanitaire voorzieningen

Bent u op zoek naar inspiratie voor het creëren van uw eigen luxe badkamer? Bij Saniblog vindt u de nieuwste trends en onmisbare sanitaire voorzieningen om uw badkamer om te toveren tot uw persoonlijke spa.

Wastafel 120

Een ruime wastafel is essentieel in een luxe badkamer. Een wastafel van 120 centimeter biedt genoeg ruimte voor twee personen en is ideaal voor een gezinsbadkamer. Bij Saniblog vindt u een ruim aanbod aan wastafels in verschillende materialen, zoals keramiek, natuursteen en glas.

Handdoekhouders

Handdoekhouders zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook een stijlvolle toevoeging zijn aan uw badkamerinterieur. Kies voor een elegante design van chroom of ga voor een warmere uitstraling met een handdoekhouder van hout.

Badkamermeubel eiken

Een badkamermeubel van eikenhout geeft uw badkamer een natuurlijke uitstraling. Eikenhout is bovendien duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Bij Saniblog hebben we een ruim assortiment aan badkamermeubels in verschillende maten en stijlen.

Verwarmde wc bril

Een verwarmde wc bril is het ultieme comfort in uw badkamer. Nooit meer koude billen in de winter! Bij Saniblog vindt u verschillende modellen verwarmede toiletbrillen van hoge kwaliteit.

Toiletborstel

Een toiletborstel is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij een luxe badkamer, maar het is wel een onmisbare accessoire. Kies voor een stijlvol design en zorg dat hij goed aansluit bij de stijl van uw badkamer.

Toilet zwart

Een zwarte toiletpot geeft uw badkamer een moderne uitstraling. Zwarte toiletten zijn de nieuwste trend in sanitaire voorzieningen en bij Saniblog hebben we een ruim aanbod aan zwarte toiletten en bijpassende accessoires.

Luxe badkamer

Creëer een echte luxe badkamer met onze selectie van hoogwaardige sanitaire voorzieningen en badkamermeubels. Onze producten zijn van topkwaliteit en ontworpen voor ultiem comfort en stijl.

Badkamerkasten

Badkamerkasten zijn onmisbaar voor het opbergen van uw toiletartikelen en handdoeken. Bij Saniblog hebben we een ruim assortiment aan badkamerkasten in verschillende stijlen en formaten.

Badkamermeubel 60 cm

Een badkamermeubel van 60 cm is ideaal voor een kleine badkamer. Bij Saniblog hebben we een divers assortiment aan kleine badkamermeubels, zodat u ook met een kleinere ruimte een mooie badkamer kunt creëren.

Douchedrain

Een douchedrain is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Met een douchedrain voorkomt u dat het water blijft staan in uw douche en dat er schimmelvorming ontstaat. Bij Saniblog hebben we verschillende modellen douchedrains in ons assortiment.

Douche unit

Een complete douche unit is de ideale oplossing als u niet de ruimte heeft voor een inloopdouche of een bad. Bij Saniblog hebben we verschillende modellen douche units in verschillende maten en stijlen.

Badmeubel zwart

Een badmeubel in het zwart geeft uw badkamer een moderne uitstraling. Bij Saniblog hebben we een ruim assortiment aan zwarte badmeubels, zodat u ook met uw badkamermeubel een statement kunt maken.

Douche wandpanelen

Douche wandpanelen zijn de perfecte oplossing voor als u niet wilt betegelen. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en geven uw douche een moderne uitstraling. Bij Saniblog hebben we verschillende modellen douche wandpanelen in ons assortiment.

Sanibroyeur toilet

Een Sanibroyeur toilet is ideaal voor als u een extra toilet wilt plaatsen op een plek waar geen riolering aanwezig is. Een Sanibroyeur toilet vermaalt het afval en pompt het weg naar het riool. Bij Saniblog hebben we verschillende modellen Sanibroyeur toiletten in ons assortiment.

Badkamermeubel 120 cm

Een badkamermeubel van 120 cm biedt genoeg ruimte voor al uw toiletartikelen. Bij Saniblog hebben we een ruim assortiment aan badkamermeubels in verschillende maten en stijlen, zodat u altijd het perfecte meubel kunt vinden voor uw badkamer.

Of u nu op zoek bent naar een wastafel van 120, een toilet zwart of een badmeubel in het eikenhout, Saniblog heeft alles wat u nodig heeft voor uw luxe badkamer.