Alles wat je moet weten over sanitair en badkamers

Ben je op zoek naar inspiratie voor je badkamer, of ben je bezig met een verbouwing en op zoek naar nieuwe elementen zoals een fonteinset of douchedeur op maat? Dan ben je bij Saniblog aan het juiste adres. Wij bieden alles op het gebied van sanitair en badkamers.

Brugmans badkamers en Hornbach badkamermeubels

Bij Saniblog bieden we de mooiste badkamerproducten van de beste merken. Zoek je naar een complete badkamerinrichting? Dan zijn Brugmans badkamers een perfecte keus. Deze badkamers zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Daarnaast bieden we ook Hornbach badkamermeubels aan, waarbij je kunt kiezen uit een breed assortiment.

Complete badkamerinrichting

Een badkamer inloopdouche is momenteel erg populair. Saniblog heeft een breed assortiment aan inloopdouches van verschillende merken. Naast doucheoplossingen op maat, bieden we ook badkameronderkasten en badkamer radiator aan. Ben je op zoek naar een specifiek product zoals een Ikea badkamermeubel? Wij helpen je graag om je badkamer vorm te geven.

Fonteinsets en toiletpotten

Saniblog biedt ook verschillende fonteinsets. Een fonteinset toilet is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor een mooie afwerking in je badkamer of toiletruimte. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in verschillende toiletpotten en zwarte toiletten. Ons assortiment aan tegels voor badkamer en sanitair outlet is ook de moeite waard om te bekijken.

Glas, glas en nog eens glas

Glas is niet alleen een prachtig materiaal, het heeft ook verschillende functies. Zo bieden we glazen douchewanden en douchedeuren op maat aan. De glazen douchedeur zorgt ervoor dat je badkamer lijkt te zweven, iets wat momenteel steeds vaker terugkomt in badkamerontwerpen.

Saniblog is dé specialist op het gebied van sanitair en badkamers. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamerinrichting of naar losse elementen zoals tegels voor badkamer of een fonteinset toilet, je vindt het allemaal in onze online badkamershop. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.