De beste tips voor het vernieuwen van je badkamer

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis. Het is de plek waar je jezelf klaarmaakt voor de dag en waar je tot rust komt na een lange dag werken. Daarom is het belangrijk dat de badkamer aan al je wensen voldoet. In deze blog delen we tips voor het vernieuwen van je badkamer, van een hangtoilet tot badkamermeubels van IKEA.

Hangtoilet

Een hangtoilet is een stijlvolle toevoeging aan elke badkamer. Het heeft als voordeel dat het makkelijker schoon te maken is en dat de vloer vrij blijft, wat je badkamer een ruimtelijker gevoel geeft. Er zijn veel verschillende soorten hangtoiletten te vinden bij verschillende badkamerwinkels.

Badkamermeubels van IKEA

IKEA heeft een groot assortiment aan badkamermeubels, waaronder de populaire badkamerkasten en spiegelkasten met verlichting. De IKEA badkamermeubels zijn niet alleen stijlvol, maar ook betaalbaar. Je kunt bij IKEA terecht voor badkamermeubels in verschillende maten, zoals een 120 cm badmeubel en een wastafel van 100 cm.

Badkamer vernieuwen kosten

Het vernieuwen van een badkamer kan behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. Het is belangrijk om hier goed over na te denken en een budget vast te stellen. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer, de keuze voor de materialen en de installatiekosten.

Spiegelkast met verlichting

Een spiegelkast met verlichting is een handige en prachtige toevoeging aan de badkamer. Het biedt je de mogelijkheid om jezelf goed te zien tijdens het opmaken of scheren in de ochtend vanuit verschillende hoeken, en zorgt voor extra opbergruimte voor je toiletartikelen.

Badkamer met inloopdouche

Een inloopdouche is een trend die steeds populairder wordt in Nederland. Het is een moderne en praktische oplossing voor de douche in je badkamer. Een inloopdouche maakt je badkamer ruimer en zorgt voor een luxe uitstraling.

Kolomkast badkamer

Een kolomkast in de badkamer biedt veel extra opbergruimte voor je handdoeken, toiletpapier en andere toiletartikelen. Het is een handige en stijlvolle toevoeging aan de badkamer.

Toilet reservoir

Een toilet reservoir is een belangrijk onderdeel van het hangtoilet. Het is het gedeelte dat in verbinding staat met de waterleiding en zorgt voor het doorspoelen van het toilet. Er zijn verschillende soorten toilet reservoirs te vinden bij verschillende sanitairwinkels en bouwmarkten.

Sanitairwinkel

Voor het vinden van de juiste badkamerproducten en -meubels kun je het beste naar een sanitairwinkel gaan. Hier vind je een groot assortiment aan producten en kun je deskundig advies krijgen van de medewerkers. Wanneer je badkamermeubels van IKEA wilt kopen, kun je deze ook online bestellen.

Stortbakken

Stortbakken zijn een belangrijk onderdeel van het toilet. Het zorgt voor het vullen van het toilet reservoir en zorgt ervoor dat het toilet goed doorspoelt. Er zijn verschillende soorten stortbakken te vinden bij verschillende sanitairwinkels.

Toilet zwart

Een zwart toilet is een trend die steeds populairder wordt in Nederland. Het zorgt voor een stijlvolle en moderne uitstraling van de badkamer en is goed te combineren met andere zwart-witte elementen in de badkamer.

Badkamermeubel hout

Een badkamermeubel van hout zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling van de badkamer. Het is goed te combineren met tegels of een betonnen vloer en geeft je badkamer een natuurlijke uitstraling.

Met deze tips ben je goed voorbereid op het vernieuwen van je badkamer. Of je nu op zoek bent naar een hangtoilet, badkamermeubels van IKEA, of een inloopdouche: bij Saniblog vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van sanitair. Neem eens een kijkje in onze webshop!