Ultieme gids voor sanitair in de badkamer: alles wat je moet weten

Ben je op zoek naar de beste sanitair oplossingen voor je badkamer? Of het nu gaat om een wc reservoir, badkamermeubel eiken, badkamerkraan, Ikea douchewand, sanibroyeur toilet, wastafelblad, badkamer wastafel, hoekfontein of wastafel wc, we hebben alles voor je op een rijtje gezet.

WC reservoir

Een wc reservoir is een essentieel onderdeel van je toilet. Het verzamelt het water totdat je doortrekt en zorgt voor een goede spoeling. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals ingebouwde reservoirs en losstaande reservoirs. Een populaire keuze is het Geberit UP320 inbouwreservoir.

Badkamermeubel eiken

Een eiken badkamermeubel geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan je badkamer. Het biedt veel opbergruimte en is gemakkelijk te onderhouden. Bekijk de collectie van Bruynzeel voor inspiratie.

Badkamerkraan

Een goede badkamerkraan is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan je badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een GROHE Eurosmart wastafelkraan voor een moderne uitstraling.

Ikea douchewand

Een douchewand van Ikea is een budgetvriendelijke optie die toch stijlvol en functioneel is. De LILLÅNGEN douchewand is een populaire keuze vanwege het minimalistische design.

Sanibroyeur toilet

Een sanibroyeur toilet is ideaal voor kleine badkamers waar het lastig is om leidingen aan te leggen. Het vermaalt het afval waardoor het door een smalle leiding kan worden afgevoerd. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Sanibroyeur Compact.

Wastafelblad

Een wastafelblad geeft je de mogelijkheid om een wastafel naar keuze te kiezen en te combineren met een mooi blad. Het biedt veel ruimte voor bijvoorbeeld zeep en tandenborstels. Bij IKEA vindt je verschillende stijlen en maten.

Badkamer wastafel

Een badkamer wastafel is een onmisbaar onderdeel van de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor de Villeroy & Boch Subway 2.0 wastafel voor een strakke en moderne look.

Hoekfontein

Een hoekfontein is de perfecte oplossing voor kleine badkamers of toiletten waar geen ruimte is voor een grotere wastafel. Een voorbeeld van een praktische hoekfontein is de Plieger Fonteinset Bologna.

Wastafel wc

Een wastafel wc is een wc en wastafel in één. Dit is een slimme oplossing om ruimte te besparen in kleine badkamers. Een populaire keuze is de Geberit AquaClean Sela.

Fonteinset

Een fonteinset is een combinatie van een kraan, wastafel en afvoerplug. Het is een handige oplossing voor kleine badkamers of toiletten waar weinig ruimte is. Een voorbeeld van een elegante fonteinset is de Luca Sanitair Adema Circle 2.0.

Inloop douchecabine

Een inloop douchecabine is een luxe toevoeging aan je badkamer. Het geeft een ruimtelijk gevoel en is erg praktisch. Een populaire optie is de Sealskin Get Wet Optimo inloopdouche.

Badkamerradiator

Een badkamerradiator is niet alleen functioneel om je handdoeken te drogen, maar ook een esthetische toevoeging aan je badkamer. Kies bijvoorbeeld voor de Vasco Niva radiator voor een moderne uitstraling.

Sanitair badkamer

Met een goed uitgedacht sanitair plan creëer je de badkamer van je dromen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling, kleuren en materialen. Een betrouwbare aanbieder van sanitair voor de badkamer is Sanidirect.

Badkamermeubel zwart

Een zwart badkamermeubel geeft een stoere en chique uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor de zwarte Haceka Mezzo wastafelonderkast voor een tijdloos design.

Glazen douchewand

Een glazen douchewand geeft je badkamer een moderne en ruimtelijke uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor de Sealskin Soho douchewand voor een tijdloze en elegante look.

Douchescherm

Een douchescherm biedt de nodige privacy en voorkomt dat water overal in je badkamer belandt. Een voorbeeld van een stijlvol douchescherm is de Duscholux douchewand.

Met deze gids heb je alles wat je moet weten over sanitair in de badkamer. Of je nu op zoek bent naar een wc reservoir, badkamermeubel eiken, badkamerkraan, Ikea douchewand, sanibroyeur toilet, wastafelblad, badkamer wastafel, hoekfontein, wastafel wc, fonteinset, inloop douchecabine, badkamerradiator, sanitair badkamer, badkamermeubel zwart, glazen douchewand of een douchescherm, je hebt nu de beste opties om uit te kiezen.