Alles over badkamermeubels en accessoires

Als je je badkamer gaat verbouwen of op zoek bent naar nieuwe accessoires, zijn er ontzettend veel opties. In deze blog post zullen we ons richten op verschillende badkamermeubels en -accessoires, van Ikea badkamermeubels tot hotbath kranen. We helpen je bij het kiezen van de perfecte toevoegingen voor jouw badkamer.

Ikea badkamermeubels

Ikea is de plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar betaalbare en stijlvolle badkamermeubels. Ze hebben een breed scala aan opties, van wastafelkasten tot complete badkamersets. Een van hun bestsellers is de Hemnes collectie, een serie badkamermeubels gemaakt van massief hout met verschillende combinaties van lades, planken en kasten.

Badkamer wandpaneel

Een badkamer wandpaneel kan een geweldige manier zijn om je badkamer een frisse uitstraling te geven. Het kan gebruikt worden ter vervanging van tegels of als extra accent in je douche of bij je bad. Er zijn veel verschillende materialen beschikbaar, van PVC tot keramiek. Houd er rekening mee dat sommige materialen beter geschikt zijn voor vochtige ruimtes dan andere.

Douchescherm

Een douchescherm is een uitstekend alternatief voor een douchegordijn. Het zorgt voor een nettere uitstraling in je badkamer en is gemakkelijker schoon te maken. Er zijn verschillende soorten doucheschermen beschikbaar, zoals draaideuren, schuifdeuren en vouwdeuren. Houd bij het kiezen van een douchescherm rekening met de ruimte die je hebt en je persoonlijke voorkeuren.

Hotbath kraan

Een Hotbath kraan is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een design kraan voor hun badkamer. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met verschillende collecties, zoals Cobber en Bloke, biedt Hotbath kranen aan in verschillende kleuren en maten.

Elektrische handdoekradiator

Een elektrische handdoekradiator is een handige toevoeging aan je badkamer. Het verwarmt niet alleen je handdoeken, maar zorgt ook voor extra warmte in je badkamer. Je kunt kiezen tussen verschillende soorten, van horizontale radiatoren tot verticale radiatoren. Houd rekening met de grootte van je badkamer bij het kiezen van de juiste radiator.

Badkamermeubel 120 cm

Een badkamermeubel van 120 cm is een goede grootte voor middelgrote badkamers. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, van moderne high gloss kasten tot klassieke houten meubels. Kies een badkamermeubel dat past bij de stijl van je badkamer en dat voldoende opbergruimte biedt voor al je toiletspullen.

Toilet wastafel

Als je op zoek bent naar een compacte oplossing voor je toilet, is een toilet wastafel een goede keuze. Het neemt minder ruimte in beslag dan een normale wastafel, maar biedt nog steeds de functionaliteit die je nodig hebt. Er zijn verschillende merken beschikbaar, van Villeroy & Boch tot Duravit.

Handdoekhouders

Een handdoekhouder is een onmisbaar accessoire in je badkamer. Het houdt je handdoeken netjes op hun plaats en zorgt ervoor dat ze droog blijven. Er zijn veel verschillende soorten handdoekhouders beschikbaar, van standaard staande rekken tot aan de muur gemonteerde houders. Kies een stijl die past bij de rest van je badkamermeubels.

Badkamer meubels outlet

Als je op zoek bent naar scherp geprijsde badkamermeubels, is een outlet waarschijnlijk de beste plek om te kijken. Er zijn verschillende badkamermeubels outlets in Nederland, zoals Sanitairwinkel en Sani-Dump. Houd er wel rekening mee dat de voorraad in een outlet vaak beperkt is.

Badkamer verbouwen

Het verbouwen van een badkamer kan een grote onderneming zijn. Het is belangrijk om goed na te denken over wat je wilt veranderen en welke stijl je voor ogen hebt. Zorg ervoor dat je een duidelijk plan maakt en dat je alle benodigde materialen en arbeidskrachten hebt gevonden. Een badkamer verbouwen kan duur zijn, dus zorg ervoor dat je een goed budget hebt vastgesteld.

Sanibroyeur toilet

Een Sanibroyeur toilet is een toilet met een ingebouwde vermaalpomp. Hierdoor kan het toilet op plaatsen worden geïnstalleerd waar geen afvoer is. Een handige oplossing voor bijvoorbeeld een kelder of zolder. Houd er echter rekening mee dat er geen toiletpapier in de Sanibroyeur mag worden gebruikt.

Wastafelblad

Als je je badkamer een moderne uitstraling wilt geven, is een wastafelblad een goede keuze. Het zorgt voor een naadloze overgang tussen je wastafel en badkamermeubel en komt in verschillende materialen zoals marmer en kunststof. Zorg ervoor dat het wastafelblad past bij de stijl van je badkamermeubels.

Douchekraan vervangen

Het vervangen van een douchekraan kan een relatief eenvoudige manier zijn om je badkamer een opfrisbeurt te geven. Er zijn veel verschillende soorten douchekranen beschikbaar, van thermostaatkranen tot mengkranen. Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest en dat de kraan past bij de stijl van je badkamer.

Fonteinset wc

Een fonteinset voor je wc is een compacte manier om je handen te wassen na gebruik van het toilet. Het is een kleine wastafel met een kraan en is in verschillende stijlen beschikbaar. Kies een fonteinset die past bij de grootte van je toilet en dat gemakkelijk schoon te maken is.

Badkamermeubel met waskom

Een badkamermeubel met waskom is een moderne manier om je badkamer een upgrade te geven. Het biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook functioneel gemak. Je kunt kiezen uit verschillende soorten waskommen, van keramiek tot glas. Houd bij het kiezen van een badkamermeubel met waskom rekening met de grootte van je badkamer.

Of je nu op zoek bent naar kleine accessoires of grote badkamermeubels, er zijn altijd opties beschikbaar die passen bij jouw stijl en budget. Hopelijk heeft deze blog post je geholpen bij het vinden van de perfecte toevoegingen voor jouw badkamer. Veel succes met het verbouwen of upgraden van je badkamer!