Alles wat je moet weten over Sanitair: van wastafelblad tot toiletset

Wastafelblad en Wastafel 100 cm

Een wastafelblad is een mooie en praktische oplossing voor een badkamermeubel. Met een wastafelblad creëer je extra opbergruimte en een mooie plek voor de wasbak. Een wastafel van 100 cm is een goede keuze als je wat meer ruimte wilt en als je de badkamer met meerdere personen deelt.

Wisa stortbak en Duoblok

Ben je op zoek naar een goede stortbak voor je toilet? Dan is de Wisa stortbak een goede optie. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Ook een duoblok is een populaire keuze. Dit toilet heeft een apart reservoir en een aparte toiletpot. Het voordeel hiervan is dat je de pot en het reservoir makkelijk schoon kunt maken en dat het toilet minder geluid maakt tijdens het doortrekken.

Sanitaire unit en Whirlpool bad

Een sanitaire unit is een complete badkamer op zichzelf. Deze units zijn erg handig als je bijvoorbeeld een extra badkamer wilt, of als je gaat verbouwen en tijdelijk geen douche of toilet hebt. Een whirlpool bad is perfect om heerlijk te ontspannen na een lange dag. Met de verschillende massagejets en bubbels is het echt een luxe in je eigen badkamer!

Toiletwagens en Badkamer kopen

Toiletwagens zijn ideaal voor evenementen of tijdelijke projecten. De wagens zijn voorzien van toiletten, wastafels en soms zelfs douches. Als je een nieuwe badkamer wilt kopen, is het verstandig om van tevoren goed te bedenken wat je wilt. Maak een ontwerp en denk na over de indeling, welke stijl je wilt en welke opbergruimte je nodig hebt.

Badkamermeubel eiken en Verhoogd toilet

Een badkamermeubel van eikenhout geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan je badkamer. Dit materiaal is bovendien sterk en duurzaam. Een verhoogd toilet is ideaal voor mensen met rug- en knieklachten, omdat je minder diep hoeft te bukken. Staande toiletten zijn de meest voorkomende toiletpotten en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

Fonteinmeubel en Badkamerwand

Een fonteinmeubel is een kleine wastafel, ideaal voor in een toilet of een kleine badkamer. Deze meubels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen. Een badkamerwand kan een echte eyecatcher zijn in je badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een tegelwand met een patroon of een wand van natuursteen.

Toiletset en Smalle Badkamerkast

Een toiletset is een complete set met een toiletpot, reservoir, bedieningspaneel en eventueel een bril. Zo weet je zeker dat alles op elkaar is afgestemd en heb je een mooi geheel in je badkamer. In een smalle badkamer is het slim om te kiezen voor een smalle badkamerkast. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de ruimte die je hebt.

Zoals je kunt zien, zijn er tal van mogelijkheden als het gaat om sanitair en badkamermeubels. Het is belangrijk om goed na te denken over de indeling van je badkamer en je persoonlijke wensen en behoeften. Met de juiste keuzes maak je van jouw badkamer een heerlijke plek om te ontspannen!