Alles wat je moet weten over het inrichten van een kleine badkamer

Heb je een kleine badkamer en heb je moeite met het inrichten ervan? Er zijn vele manieren om de ruimte optimaal te benutten en toch een mooie badkamer te creëren. In deze blog post geven we je tips en tricks voor het kiezen van de juiste sanitaire voorzieningen.

Mobiel toilet

Een mobiel toilet is een goede optie voor kleine badkamers of ruimtes waar geen vaste riolering aanwezig is. Het kan zelfs worden gebruikt als tijdelijke oplossing tijdens een badkamer renovatie. Kijk bijvoorbeeld eens naar een sani broyeur toilet.

Badkamermeubel Hornbach en Ikea badmeubels

Het kiezen van een badkamermeubel kan nogal overweldigend zijn. Ga voor een meubel dat past bij de grootte en stijl van je badkamer. Hornbach en Ikea hebben beiden een ruim aanbod aan badmeubels in verschillende maten en stijlen.

Smalle badkamerkast en hoge badkamerkast

Een smalle badkamerkast of een hoge badkamerkast is ideaal voor het opbergen van handdoeken, toiletpapier en andere badkamerbenodigdheden. Zo bespaar je ruimte en houd je de badkamer netjes en georganiseerd.

Badkraan en wastafelkraan

Een badkraan en wastafelkraan zijn essentiële elementen in de badkamer. Ga voor een kraan die past bij het design van je badkamer. Er zijn vele opties, bijvoorbeeld moderne badkranen of klassieke wastafelkranen.

Toiletkastje en wcrolhouder zwart

Een toiletkastje en wcrolhouder zijn kleine details, maar kunnen een groot effect hebben op de uitstraling van je badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een zwart toiletkastje en bijpassende wcrolhouder voor een moderne touch.

Duoblok toilet en stortbak

Een duoblok toilet heeft een iets hogere stortbak, maar is ideaal voor kleine badkamers. De stortbak is namelijk net iets kleiner, waardoor het toilet minder ruimte inneemt.

Badkamer renovatie kosten

Een badkamer renovatie kan prijzig zijn, maar het is het waard. Schakel een professional in om je te helpen bij het renoveren van je badkamer. Door te investeren in de juiste sanitaire voorzieningen, zal je badkamer er niet alleen beter uitzien, maar ook functioneler zijn.

Betoncire badkamer en badkamerset

Wil je een moderne uitstraling creëren in je badkamer? Kijk dan eens naar betoncire voor de vloer of wand. En maak het af met een bijpassende badkamerset in dezelfde stijl.

Met deze tips en tricks kun je jouw kleine badkamer optimaal benutten en toch een mooie en functionele badkamer creëren.